ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    1557
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • luli78
      luli78 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

היינו בארה"ב  כמה פעמים,ורוצים לנסוע שוב אך לא כל כך יודעים לאן.

היינו כבר ב: ניו יורק, אורלנדו (עשינו את כל הפארקים), לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו, וגאס, מפלי הניאגרה (לא בעונה אז לא נהנינו), מיאמי בקטנה

אנחנו זוג עם ילדה בת 3, לא אוהבים שמורות טבע, הליכות מרובות ולא מוזיאונים Smile

חושבים על אולי:

סן דייגו

מיאמי

כביש 1

וושינגטון

אורלנדו- לחזור עם הילדה רק לא בטוחים שזה מתאים לגילה עדיין

קנדה-- ? לא ממש מכירים

רעיונות? הערות?

אודה לעזרתכם,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

ארה"ב

מתי?

לכמה זמן?

הייתם בארה"ב גם עם הילדה?

מה אתם כן אוהבים? ערים גדולות? לשוטט בהן? קניות? פארקי שעשועים?

על פניו הייתי מכוון לכיוון ניו אנגלנד. בוסטון, ורמונט ועוד. קצת טבע, קצת ערים, אולי סיורי מפעלים (צריך לבדוק מה מתאים לילדה), אבל באמת שלא ברור לי מה אתם מחפשים

אולי קרוז?

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

ארה"ב

לגבי קנדה, אני חושב על טיול במונטריאול ובעיר קוויבק כחלק מהטיול שלכם.  אפשר להמשיך גם מערבה לאוטבה ולטורונטו (בהן לא ביקרתי), לחצות את הגבול במפלי הניאגרה ולהמשיך לניו יורק.

לחילופין, לעבור את הגבול למיין, להמשיך לכוון בוסטון ולחזור לניו יורק דרך דרום קונטיקט ורוד איילנד.

זה יכול להיות טיול עם דגש רב יותר על נוף עירוני או מיושב ופחות על הטבע.  אם בכל זאת תרצו גם קצת טבע, אז יש מזה בשפע, הן בקוויבק (הפרובינציה), הן בצפון מזרח ארה"ב.

אגב, ניתן גם לשקול המשך מפרובינציית קוויבק לפרובינציית ניו ברונסוויק.  האטרקציה הגדולה שם היא מפרץ פאנדי בו יש הפרשי גובה בגאות ובשפל שהם הגדולים ביותר בעולם.  במקרה זה, הכניסה לארה"ב היא דרך מדינת מיין.  בניו ברונסוויק יש גם אטרקציות שלא קשורות בטבע, כמו מוזיאון אוויר פתוח גדול, King's Landing בחלק המערבי של הפרובינציה, אבל לא הייתי מגיע אליה אם לא מתכננים ביקור במפרץ פאנדי.

• israelimom
            israelimom נערך לאחרונה על ידי

ארה"ב

אולי תוכלו להוסיף קצת פרטים לגבי מה אתם כן אוהבים? מוזיאונים, האם הכוונה למוזיאוני אומנות, או גם מוזיאוני מדע, תעופה וכד'? "לא אוהבים שמורות טבע" - הצהרה שקצת קשה לי להתחבר אליה. הטבע כל כך מגוון ושונה בארה"ב, וחלקו מיוחד ו"אקטיבי" מאד, כמו ילוסטון. אני לא בטוחה עד כמה באמת התנסיתם בטיולים בפארקים לאומיים...

הכי חשוב - לכמה זמן מתוכן הטיול ובאיזו עונה? 

• luli78
              luli78 נערך לאחרונה על ידי

ארה"ב

תודה לכולם על התגובות!

אנחנו אוהבים לשוטט בערים גדולות ופשוט להרגיש את העיר, תאריך ממש עוד אין לנו-כנראה בקיץ הבא.

קנדה זו בהחלט אופציה, היכן מומלץ למבקר שם? היינו רק במפלי הניאגרה.

חשבנו גם על לנסוע מניו יורק למפלי הניאגרה (לחוויה מתקנת) ואח"כ אולי להמשיך למקום קרוב יחסית ואז לחזור לניו יורק עם הרכב.

תודה מראש Smile

• dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

ארה"ב

בקנדה ביקרתי במונטריאול ובעיר קוויבק.  מונטריאול היא עיר גדולה לכל ענין.  מובן שיש את הניחוח היותר אירופאי, בין היתר כי הצרפתית שולטת.  למרות זאת, אפשר להסתדר טוב גם באנגלית.  אני ביליתי בה רק יום אחד, אבל אפשר להאריך את השהות, כמובן, ויש מה לעשות שם.  בעיר ניתן, וכנראה שגם רצוי, להסתובב בתחבורה הציבורית.  יש להם מטרו נוח.

העיר קוויבק היא בעלת אופי שונה.  היא קטנה בהרבה ממונטריאול וגם עתיקה יותר.  אני ביליתי בה יומיים.  אפשר אולי להאריך מעט את השהות.  גם שם, בחלק העתיק של העיר עדיף להסתובב רגלית.  יש חניונים בסמוך לכניסה לעיר העתיקה.

באוטבה לא ביקרתי.  זוהי בירתה של קנדה, והיא נמצאת פחות או יותר על הגבול בין קוויבק ואונטריו.  רושם שקיבלתי מחברים הוא שהיא לא עיר מענינת כל כך.  יש את הפרלמנט ואולי עוד מספר אתרים מענינים וזהו.

גם בטורונטו לא ביקרתי, העיר הגדולה ביותר של קנדה, שאיננה רחוקה ממפלי הניאגרה.

העיר הגדולה הנוספת היא ונקובר, בדרום מערבה של קנדה, על האוקיאנוס השקט.  אפשר לשלב את הביקור בה בביקור גם במדינת וושינגטון, בעיר סיאטל, ואפשר להדרים גם לפורטלנד, בגבול וושינגטון ואורגון.

אם נתרכז במחשבה הראשונה שלכם, הרי שהנסיעה למפלי הניאגרה יכולה להשתלב בטיול בערי המזרח של קנדה, טורונטו, אוטבה, מונטריאול וקוויבק, כאשר מהעיר קוויבק חוזרים לניו יורק.  אפשר לצרף את בוסטון לסיפור גם כן בדרך חזרה.  כמובן, מדובר במרחקי נהיגה לא קצרים והשאלה עליה לא עניתם היא משך הטיול.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון