ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירופה עם ילדים באוקטובר

פורום טיולי משפחות
    3
    12
    9838
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו מתכננים טיול עם שני ילדים קטנים לאירופה בחודש אוקטובר למשך שבוע עד 10 ימים. חשבנו על איטליה או הולנד ויש לנו מספר שאלות: - האם מזג האוויר מתאים בתקופה זו של השנה ? - לגבי איטליה, האם יש המלצות למקומות שבהם אפשר לעשות טיולי כוכב (לישון ב
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

אירופה עם ילדים באוקטובר:Re
        מטבע הדברים בתקופה זו מזג האוויר עשוי להיות יותר חורפי מאשר בקיץ וכאשר נוסעים עם ילדים צעירים צריך להיות מוכנים לכך. בין איטליה להולנד,אני סבורה שאיטליה קצת יותר ''בטוחה'' מבחינת מזג האוויר. יעדים נוחים להתמקמות לשבוע- אזור אגם גארדה, אזור טוסקנה. מבחי
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלתי בשבועות האחרונים את אותה שאלה. התשובה שקבלתי בפורום וגם בעקבות אימיילים ששלחתי לכל מיני מקומות באירופה מה שבא בחשבון הוא אזורים הקרובים לים התיכון, כמו דרום צרפת, דרום איטליה. צפונה יותר כבר נעשה יותר קריר וגשום. ברוב אזורי התיירות של אירופה אוקטובר
          • יונית

בניגוד למיילים שקיבלת, אני מטיילת קבוע בתקופה זו (כולל נורמנדי וברטאן,הולנד,בלגיה, ספרד, ובעצם איפה לא?) כן-צריך להיות מוכן ל''מחוץ לעונה'' אבל אם מוכנים לכך ובונים נכון את המסלול. אין בעיה מהותית לטייל בעיתוי זה(למעט פארקי מים) טיילתי בתקופה מקבילה
            • modem
              modem נערך לאחרונה על ידי

אמיר שלום אנחנו עשינו טיול באוקטובר באיטליה אוסטריה שוויץ יש הרבה טיפים טיול מדהים באיטליה ישנו בקמפינג על אגם גרדה חוויה והמקום קרוב מאוד לגרדלנד שהוא פארק שעשועים ושם הקמפינג הוא cisano הכתובת היא באימל של הקמפינג:www.camping-cisano.it tel.045/6229098
              • modem

אמיר שלום אנחנו עשינו טיול באוקטובר באיטליה אוסטריה שוויץ יש הרבה טיפים טיול מדהים באיטליה ישנו בקמפינג על אגם גרדה חוויה והמקום קרוב מאוד לגרדלנד שהוא פארק שעשועים ושם הקמפינג הוא cisano הכתובת היא באימל של הקמפינג:www.camping-cisano.it tel.045/6229098
                • modem

עמיר שלום אני כתבתי לך על איטליה מומלץ אגם גרדה ושם יש קמפינג מקסים ומומלצץ בהרה חום ואהבה שמו cisano.והכתובת 137011 cisano di bardolin tel 045\6229098 www.campi-cisano.it הקמפינג קרוב לפארק גרדלנד
                  קמפינג שתמיד רוצים לשוב
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

בדקתי באתרים - גרדהלנד וקנהוורלד שני פארקי השעשועים הגדולים באזור סגורים באוקטובר חוץ מסופי שבוע. לגבי אתר הקמפינג נדמה לי שגם הוא סגור באוקטובר. שלחתי להם מייל לשאול. יכול להיות שהיית בספטמבר?
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

דוגמא לאימייל שקבלתי היום מנורמנדי: Hello, To answer your question, the weather in October is not very good. Quite cold and rainy. I will give you the mail adress of self catering Git: There`re no many attractions for kids still open in Octob
                      • יונית

מי אני להתווכח עם מקומי מנורמנדי? הכול יחסי. טיילתי לבד משך 10 ימים בנורמנדי בספטמבר-אוקטובר ,וגם טיילתי עם ילדים (היו בגילאים 5,7,10,13 ) בנורמנדי בחודש אוקטובר משך שבועיים. לא היה לנו יום גשם אחד. כן היה קריר (שווה ערך לחורף ישראלי בערך) בברטא
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום אתי, האם כתבתם טיפ לאחר הטיול שלכם ? אם לא, האם את יכולה לתאר מה היה המסלול שלכם ומה עשיתם ? אנחנו מתכוונים לנסוע עם ילדים קטנים (4 ושנה). תודה מראש, עמיר.
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום יונית, אנחנו מתכוונים לנסוע עם שני ילדים קטנים - 4 ושנה. אנחנו יחסית מנוסים בטיול עם ילדים ולכן אין לנו בעיה מבחינה זו. אני מניח שכבר שאלו זאת 1000 פעם (או יותר...), אבל האם תוכלי להפנות אותי לטיפים/תשובות/אתרים/וכדו` שבהם אוכל לקבל מידע על מסל
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון