שלג בקיץ
-
למרות שבראשון ליוני מתחיל הקיץ , לפני כמה שעות התחיל לרדת שלג בכביש הגבוהה ברומניה ה - TRANSALPINA . צפו כאן בסרטון .
-
שלג בקיץהטראנסאלפינה פתוחה !!!
בשיחה טלפונית שהייתה לי הבוקר עם בעל אתר בישוב RANCA כאן , הוא מסר שניתן לחצות את הכביש הגבוה ברומניה . רק בשני קטעים קיימת מגבלה של נסיעה בנתיב אחד בלבד בגלל שלג ואבנים.
להזכירכם שוב, הכביש לא הושלם עדיין וגם בשנת 2014 אין תקציב להשלמתו.
בעל החברה שביצעה את העבודות הוכנס לבית סוהר ועכשיו מנסים לחלוט את הפיקדון כדי שיהיה להם כסף להשלמת העבודות.
במצב זה , הכביש אינו פתוח רשמית והנסיעה בו היא על אחריות הנהג בלבד.
-
שלג בקיץהיי אילן תודה על העידכון.
אם תוכל לסדר לי שם שלג לאמצע יולי, אני מגיע לשם בטוח.-נדבקתי בחיידק וויז אייר והזמנתי אתמול טיסה לשבועיים. כבר מזמן יש לי חוב לקלוג' שרק עברתי לידה ולסיגישוארה שויתרתי עליה בפעם הקודמת לטובת האפוסן ומארמורש.. מתכננים כשישה ימי טיול ושמונה ימי באילה פליקס. אז מה יש לעשות שם בבאיילה פליקס ובסביבה שלה יש לך מושג? הרי לעשות ספא מאסאג'ים בריכות וכ''ו צריך רק חצי יום ומה עם החצי השני?. צילמתי כבר את המפה הסיבובית האחרונה שלך שלך וכבר עכשיו אני צריך תכנון שמקצר על הקטע סיגישוארה בליאה לאק. ואם יש בקיצור הזה כפרים מענינים אז תגיד לי .וגם ,היכן לישון שם.ברמת ההנחיות הטכניות נהיה עם מכונית פיצי ,לא אוהבים במיוחד ערים ולא מסוגלים ללכת.-בתודה אורי
אורי
-
שלג בקיץבוקר טוב אורי !
ממש שמח לראות את ההודעה שלך ועוד יותר שמח עבורך שאתה שוב יכול לנסוע לרומניה להשלמות
לדעתי המסלול שלך צריך להיקבע ביחס לפסטיבל סיגישוארה שיערך בתאריכים 25-27 ליולי. כמובן שהכי מומלץ להזמין לינה ממש במבצר והכי מתאים בפנסיון זה.
בת הדודה של אישתי נוסעת לרומניה החודש ומצאו שם מקום לינה.
אני חייב לזוז ומבטיח להיות איתך בקשר.
לגבי שלג, אנסה להפעיל את הקשרים שלי .

-
שלג בקיץהיי אילן
תודה על היחס החם
ותודה על הלינק ל casa-cositorarului
להעתיק ולהדביק את השם הרומני הזה,הצלחתי. ניסיתי להגיד את זה יצא לי קאזה טרללולי. ניסיתי למצוא שם מקום, ואיין בטרללולי מקום ל17 ביולי.
אכן מתאים לי הפסטיבל, אבל בתאריכים שלו נהיה כבר בבית. טסים ב7.07 חוזרים ב21.07.אם תגלה בתאריכים האלה איזה פסטיבל ,יריד,ואפילו חגיגות של סתם כפר,אני ממש אודה לך אם תיידע אותי.
להשתמע .
אורי
-
שלג בקיץהודעה חשובה לנוסעים על הטראנסאלפינה.
הכביש מוגדר רשמית כאתר בניה והנסיעה בו אסורה על פי חוק. הקנס על העברה הוא 680 רון.
אומנם הכביש לא גמור כיוון שהחברה המבצעת פשטה את הרגל וחברת הכבישים מנסה לחלוט את הערבות כדי לסיים את הכביש אך נוסעים בו .
בינתיים המשטרה עוצמת עין ולא מחלקת דוחות וזה כנראה בגלל שעדיין לא קרתה על הכביש תאונה עם אבדות בנפש.
ממליץ להתעדכן לגבי המצב לפני המעבר בכביש הגבוה הזה.
המקור מהעיתונות והטלויזיה הרומנית.