כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?
-
אני מתכנן טיול בפעם הראושנה לחו''ל (לאיטליה -ירח דבש) והייתי שמח לדעת כמה כסף מומלץ לקחת איתי? האם ניתן לשלם באיטליה בכרטיס אשראי בינלאומי? האם יש צורך בהוצאת רישיון בינלאומי (בחלק מהמדירכים שקראתי רשום שלא בכל מקום צריך רישיון בינלאומי)? תודה -
כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?:Reאיטליה היא מאוד יקרה במיוחד היום שיורו משמש כהמטבע המקומי אז כמה כסף לקחת קשה לי להגיד לך, הכל תלוי בך וכמה אתה מתכוון לבזבז . לגבי רישיון בינלאומי אני יכולה לומר לך שהיות ואני עובדת בסוכנות נסיעות באיטליה חובה רישיון בינלאומי וניתן לעשותו בשני מקומות 1. -
כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?:Reאני לא מתכנן רכישות גדולות מידי אני מתכוון לרכוש בעיקר בשווקים או בירידים וכו` האם יש צורך לקחת את כל הסכום אותו אני חושב שאצטרך באיטליה במזומן או שכדאי למשוך שם כשאצטרך? -
כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?:Reכל התשובות - אחד -כן, צריך רישיון בינלאומי בנוסף לרישיון הישראלי מפלסטיק. בנוסף למה שנאמר למטה, אפשר לעשות אותו ''על המקום'' בדואר בעלות של כ23 שקל .צריך להביא תעודה מזהה ואת הרישיון כמובן. שתיים- אפשר לשלם בכרטיס אשראי במקומות גדולים ותיירותיים. לא -
כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?:Reשלום, איטליה נפלאה אבל יקרה רצח! אם אתה רוצה לחיות טוב כלומר: אוכל טוב,קניות,מוזיאונים,אתרים,דלק,וסתם בילויים, אז 150 אירו ליום מינימום. אייל. -
כמה כסף צריך לקחת לאיטליה?:Reבנוסף לכל העצות הטובות שקיבלת, מומלץ לעשות תוכנית שבה תכלול את מירב האתרים בהם אתה מתכונן לבקר, לבדוק את עלות הכניסה ולסכם הכל כשאתה מעגל את כל הסכומים קלפי מעלה, כך תהיה לך לפחות הערכה על סדר גודל ההוצאות. בנוסף, כדאי לזכור שישנן הוצאות (לא מעטות) על חנ