טיול לבד במומבאי
-
אני נוסע לגואה לנסיעת עסקים -פעם ראשונה בהודו
נוחת במומבאי האם כדאי לקחת טיול מאורגן שם ליום מרוכז? האם אתם מכירים מדריך מומלץ??? האם זה נורא להיות שם לבד? אנא עזתרתכם
-
טיול לבד במומבאימומבאי היא עיר מרתקת ויש הרבה לראות בה.
לפעם ראשונה בהודו היא יכולה להיות שוק לא קטן אבל עדיין אני מאד ממליץ לבלות בה מספק ימים.
אם אתה בנסיעת עסקים אני מניח שלא תהיה לך בעיה להתגורר במלון טוב. אני מציין זאת משתי סיבות - זה גם יקל על השהייה בעיר וגם יאפשר לך להתבסס על המלון למציאת הדרכה טובה.
אני ביליתי בעיר שבוע ימים והיו לי שם חוויות מיוחדות. בין היתר שכרתי מונית ברחוב ליום סיור. אני מניח שבמלון ידעו להמליץ לך על הדרכה טובה, או שמישהו כרן בפורום יעשה זאת.
לא יהיה זה נורא, אבל החוייה של העיר הזו אינה קלה במובן של ההחשפות לעוני הנורא של הודו, ובנשימה אחת אני ממליץ במיחוד לקחת סיור (נפרד) למשכנות העוני (הסלאמס) - דראווי.
עוד מקום מומלץ (ויש עוד הרבה) היא המכבסה הגדולה.
-
טיול לבד במומבאימה אתה מחפש לראות בטיול יום? בדרך כלל ממה שאני התרשמתי כל האטרקציות והטיולים המאורגנים בהודו, רובם סתם חרטה במטרה לעשות עליך קופה
-
טיול לבד במומבאיבבית הכנסת (הצבוע כחול ) יש יהודי נחמד ,שמש בית הכנסת ,שגדל בהודו מכיר את השפה והתרבות הוא עושה סיורים בעיר . כמו כן בשבתות הם עורכים סעודת שבת , כך שתרגיש בבית . אנשי עסקים יהודים הבאים תדיר לעיר גם הם נמצאים שם .
גם בבית חב"ד תמצא אנשים שיוכלו לעזור לך , ולארח אותך בשבת .
( כן , מלחמות יהודים גם בהודו )
-
מסלול חד יומי במומבאי -
מסלול חד יומי במומבאי-מחפש סיור מאורגן מקומי -
מסלול חד יומי במומבאיג'