שימוש במטענים בארה"ב
-
מאחר והמתח בארה"ב הוא 110 וולט ובישראל 220 וולט אני מבין שיש צורך בשנאי לצורך שימוש במטענים שמביאים מישראל, אך האם אפשר להשתמש בשקע המצית של המכונית בארה"ב להטענת המכשירים (סלולרי, GPS) מישראל?
-
שימוש במטענים בארה"ברוב המכשירים האלקטרוניים מלווים במטענים היודעים לעבוד עם מתח של 220 וולט וגם של 110 וולט. ברובם, המטען "מגלה" בעצמו מה המתח ברשת ומתכוונן לעבוד עם אותו מתח. בחלקם (אולי הישנים יותר) יש מתג הבוחר את המתח של רשת החשמל איתה עובדים.
אני מציע ראשית לבדוק את המטענים של המכשירים האלקטרוניים שאתה מתכוון לקחת איתך. רוב הסיכויים הם שלא תצטרך לקחת איתך שנאי, אלא רק מתאם של השקע, שמעביר משקע אמריקאני לשקע ישראלי.
-
שימוש במטענים בארה"בכפי שציין dhz, המטענים של מכשירים שנמכרים בארץ למצלמות, לסוללות, לטלפונים ניידים, GPS וכו', מתאימים גם לחשמל 110 שבארה"ב. אין צורך בשנאי. בכל אופן, כפי שהומלץ, קרא בתוויות המודבקות למטענים.
צריך רק את המתאם לתקע שעולה שקלים בודדים בחנויות החשמל.
-
שימוש במטענים בארה"בסבבה, תודה רבה
-
שימוש במטענים בארה"בובנוסף - לפחות לגבי מטעני הסלולר מבוססי USB - אפשר לקנות בגרושים מטען אמריקאי בכל חור. אז לא להלחץ.
-
שימוש במטענים בארה"בדרך אגב - טריק נחמד שאני משתמש בו עכשיו
תביא מפצל 3 שקעים ומתאם אחד. לחשמל תחבר את החלק עם המתאם ויש לך 3 אפשרויות הטענה ישראליות
-
שימוש במטענים בארה"בתודה, אני יכול להבין מכך שלהטענת הסלולרי במכונית עם המטען מישראל אין בכלל בעיה
-
שימוש במטענים בארה"בהאוטו זה אותו חיבור ואותם 12V. אז אין שום בעיה
-
שימוש במטענים בארה"בנכון. תודה רבה.