לינה
-
שלום לכולם
האם יש צורך להזמין מהארץ לינה בוורמונט וניו המפשייר במשך שבוע באמצע יולי? או שאפשר למצוא תוך כדי תנועה שם,מדובר על משפחה בת 5 נפשות
תודה
-
לינהלמצוא בתי מלון למשפחה בת 5 נפשות לא נראה לי שזה הכי קל (אין לי ניסיון בכך), אבל ממה שאני מכיר בבתי מלון יש בד"כ חדר עם שתי מיטות QUEEN (זוגיות) וצריך לשלם על תוספת למיטה מתקפלת (ולא הכי נוחה בעולם), יש בתי מלון שבהם סויטות ויש בהם גם ספה נפתחת למיטה כפולה, כל זאת צריך לברר מראש.
יולי זה גם חופש עבור הילדים בארה"ב, ומשפחות רבות מטיילות.
דעתי שיש להזמין מראש עם אפשרות ביטול או שינוי במקרה הצורך. הדבר מאפשר גם לבחון בתי מלון וחווות דעת עליהם ומיקומם המדויק.
לא הייתי מסתכן עם ילדים להתחיל ולהסתובב בכל מיני מקומות ובין כל מיני בתי מלון לחפש חדר ל-5. מה גם שזה גוזל זמן. לבודד או זוג יותר קל, אבל לא בכל מצב.
-
לינהתודה על הארת הנקודות שציינת
אשמח לעוד תגובות
-
לינהאספר לך על שתי חוויות שלי:
הראשונה, בחודש אוגוסט באיטליה. יצאנו מסן רמו לכיוון רומא, הייתה לנו טיסת בוקר חזרה לארץ. חיפשתי בתי מלון/צימרים או מה שלא יהיה לשים את הראש ללילה, הכל היה מלא עד אפס מקום, רק ב-3 בלילה הצלחתי למצוא חדר במחיר של כ-150 דולר בצ'יביטהווקיה, ממש קרוב לשדה"ת.
השניה, בטיולי הראשון לארה"ב נחתנו באיחור בקנדי. ירד שלג כבד ביותר. איך שהוא הצלחנו לעלות על האוטוסתרדה I-95 לכיוון דרום (אחרי שפקיד חברת השכרת הרכב עזר לי לאתר את מכוניתי מתחת לשלג). כמעט כל הירידות מהכביש המהיר היו חסומות. לבסוף, גם ב-3 בלילה, מצאנו מוטל במחיר מופקע, היה כל כך מגעיל שישנו עם הבגדים.
מאז נשבעתי לעצמי: יעלה לי עוד כמה דולרים, רק עם הזמנות מראש אני נוסע, לא משנה לאן ומוודא שההזמנות שרירות וקיימות לפני הנסיעה, הן ע"י אי-מייל או צילצול למלון.
-
לינהראובן, נהפוך הוא, בהזמנה מראש לא עולה יותר, אלא להפך. יש זמן להשוות מחירים ולמצוא דילים אטרקטיביים.
-
לינהברור, אפשר גם לצאת בזול בהזמנה מראש, הכוונה שלי שגם אם יעלה לי קצת יותר, מעדיף שאדע בדיוק איפה אני לן.
יש גם הסיפור של הקופונים לבתי מלון שישנם בכל תחנות הדלק ו-REST AREAS בכבישים.
אני משתמש בקופונים לקניות, לבופטים וכו', אבל לא השתמשתי ולא אשתמש בקופונים לבתי מלון כי זה מחייב אותי לחפש ואני לא רואה לנכון לבזבז את זמני. עשיתי זאת פעם אחת ולא רצו לכבד את הקופון, לא זכור לי מאיזו סיבה.
-
לינהלדעתי ומנסיוני, למשפחה בת 5 נפשות- חובה להזמין מראש.