חופשה משפחתית לפולין
-
כמעט עוד רגע הגדול מתגייס ( קיבל עכשיו תאריך לסוף יולי) והבנו שאם לא נוסעים לחופש ב1.7 כנראה כבר לא נספיק. נכנסתי לחיפושים מטורפים ואז גיליתי שאני בבעיה. שתי החופשות האחרונות שלנו היו עם וויזאייר ואני ממש לא מסגלת לחזור למחירים המטורפים שכל חברה אחרת אפילו אם היא low cost מציעה.
אז ישיבתי וחשבתי שאם אפשר לטוס לקטוביץ ב 1.7 ב 19.99 יורו אז למה לא?
הגדול שתכף מתגייס כבר היה, המתבגרת עוד שנה תהיה, הקטן לגמרי לא בשל לביקור קשה, ההקשרים לפולין לא פשוטים לכולנו אבל אני בכל זאת רוצה חופש זול.
מה אני מבקשת? רעיונות עצות וכיוונים אפשריים לחופשה שמתחילה בקטוביץ אבל לוקחת אותנו למקומות של הנאה טבע וחופשה. (בלי שום נגיעה לטרגדיות יהודיות). חשבתי אולי על איזה מלון או דירה על שפת אגם (לפי המפה יש שם כל כך הרבה אגמים ואגמונים), מקום שאפשר יהיה לשלב בו קצת טיולים בטבע, גיחות לקניון בעיר הקרובה (מתבגרת = קניות) וגם מנוחה וכיף משפחתי אחרון רגע לפני הגיוס.
יש רעיונות?
תודה
-
חופשה משפחתית לפוליןאני עדיין לא הייתי, רק מתכננת, אבל חושבת לחלק את השבוע שיש לנו שם לכמה ימים בקראקוב (בלי שום שואה - אני עם ילד בן 6): קניון, עיר יפה, בתי קפה, טירה וכו', וכמה ימים בזאקופנה שם יש טבע נהר אגמים הרים.
אני לא לקוחת אוטו הפעם אז מתכננת לשכור דירה במרכז זאקופנה אבל יש בכל הסביבה, אולי גם ליד אגמים. תבדקי.