ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    חופשה משפחתית לפולין

    פורום טיולי משפחות
    2
    2
    596
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lono1
      lono1 נערך לאחרונה על ידי

      כמעט עוד רגע הגדול מתגייס ( קיבל עכשיו תאריך לסוף יולי) והבנו שאם לא נוסעים לחופש  ב1.7 כנראה כבר לא נספיק. נכנסתי לחיפושים מטורפים ואז גיליתי שאני בבעיה. שתי החופשות האחרונות שלנו היו עם וויזאייר ואני ממש לא מסגלת לחזור למחירים המטורפים שכל חברה אחרת אפילו אם היא low cost מציעה.

      אז ישיבתי וחשבתי שאם אפשר לטוס לקטוביץ ב 1.7 ב 19.99 יורו אז למה לא?

      הגדול שתכף מתגייס כבר היה, המתבגרת עוד שנה תהיה, הקטן לגמרי לא בשל לביקור קשה, ההקשרים לפולין לא פשוטים לכולנו אבל אני בכל זאת רוצה חופש זול.

      מה אני מבקשת? רעיונות עצות וכיוונים אפשריים לחופשה שמתחילה בקטוביץ אבל לוקחת אותנו למקומות של הנאה טבע וחופשה. (בלי שום נגיעה לטרגדיות יהודיות). חשבתי אולי על איזה מלון או דירה על שפת אגם (לפי המפה יש שם כל כך הרבה אגמים ואגמונים), מקום שאפשר יהיה לשלב בו קצת טיולים בטבע, גיחות לקניון בעיר הקרובה (מתבגרת = קניות) וגם מנוחה וכיף משפחתי אחרון רגע לפני הגיוס.

      יש רעיונות?

      תודה

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענתנת
        ענתנת נערך לאחרונה על ידי

        חופשה משפחתית לפולין

        אני עדיין לא הייתי, רק מתכננת, אבל חושבת לחלק את השבוע שיש לנו שם לכמה ימים בקראקוב (בלי שום שואה - אני עם ילד בן 6): קניון, עיר יפה, בתי קפה, טירה וכו', וכמה ימים בזאקופנה שם יש טבע נהר אגמים הרים.

        אני לא לקוחת אוטו הפעם אז מתכננת לשכור דירה במרכז זאקופנה אבל יש בכל הסביבה, אולי גם ליד אגמים. תבדקי.

         

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        ×