טיול מאורגן לד' אמריקה
-
שלום חברים. אני מתעניין בטיול מאורגן לשניים מבוגרים (בסביבות 60) אך נמרצים-- עדיפות לסוף אוגוסט-תחילת ספט' (עד ראש השנה)-- המתאים לשומרי מסורת (מבחינת השבת, לפחות). מכיוון שאין לי שום ניסיון במאורגנים אני לא מוצא את הידיים והרגליים בכל ההצעות שמופיעות ברשת. אתרים שמציעים טיולים לדתיים נראים שמרניים מדי, מאידך קרנבלים וכו' זה הקצה השני. אין הכרח שהלינה תהיה במלון אחד לכל אורך הטיול (כפי שנדרש הרבה פעמים עי אנשים מבוגרים), אך חשוב לי שיהיו מדריכים סובלניים ושהטיול יהיה קצת מאתגר וOff the beaten track במידת האפשר...
אשמח לדעתכם והמלצות יתקבלו בברכה

-
טיול מאורגן לד' אמריקהבהנחה שההודעה הזו איין מאחריה התחלת תרגיל שווק.
ומכיון שאתה טייל מנוסה בטיולים עצמאיים ומספיק מבוגר בכדי לדעת את חסרונותיהם של הטיולים המאורגנים ,.
מדוע שלא תצא באופן עצמאי.תשלם הרבה פחות (עד כדי מחצית ),לא תתחייב על 10 טיסות וארבע מדינות בשלושה שבועות ותצא לפרק הזמן הנוח לך לאותן ארצות שהתאריכים שנקבת בהן ,מתאימים למזג אויר נוח.ברור שגם תקבע בעצמך אייך תלון ומי יהיו שותפיך לטיול אם בכלל.
-
טיול מאורגן לד' אמריקהמדובר על פחות מחודש בחורף הדרום אמריקאי, אז אני מניח שהכיוון הוא המדינות האנדיות. מפאת הזמן הקצר (אבל לא מדי) הייתי מציע לכם לבחור מדינה, את ההיילייטים שלה ופשוט לטוס. לא חסר נותני שירות בכל מלון שתשהו בו, וכנראה בחצי מהמחיר שיוצע לכם מראש באינטרנט.