ארצות הברית-קיץ 2014
-
שלום רב לכולם,
זה תוכנית הטיול שלנו למערב ארה''ב
האם התוכנית הגיונית וטובה ואיפה צריך לשנות והיכן
הטעויות בתכנון. אשמח לכל הערה.
בתודה מראש, יניר
Trip to the west coast-Summer 2014
Trip to USA
Los Angeles, CA
תאריך
מה עושים
לינה
24/6
Flight to JFK
25/6
Flight To LAX
Pick up the car
Check in to the hotel
Santa Monica Pier
Griffith Park
26/6
Hollywood Walk Of Fame:
Highland center
TCL theatre
Wax museum-madam tissue
Starline home Tour
Hollywood Sign
Warner bros Studio Tour
27/6
Universal Studios
City walk
28/6
Venice beach
Santa Monica pier
Venice cannlas
Spirit cruise
Villa Getty
29/6
Driving to Disneyland
Disneyland
Check in to Hilton Hotel
Rainforest coffee
30/6
Disneyland
1/7
Check out from Hilton
Driving to San Diego
San Diego.....
San Diego, CA
Date
Activity
Sleep
1/7
Check out from Hilton
Driving to San Diego
San Diego:
*
*
*
2/7
Sea World
3/7
*
*
*
Driving to Las Vegas (5 h.):
Palm Springs-Ariel Tramway
Ghost Town
Stratosphere hotel
Nature, NA-AZ-UT
Activity
4/7
Driving to Grand Canyon:
Hoover Dam
Loughtin
Road 66
Sunset-Grand Canyon
BBQ and July 4th celebration in Williams
5/7
Grand Canyon
Monument valley
*Driving to Page (Lake Powell)
6/7
Lake Powell
Lake Powell cruise
פרסת הסוס
Antelope Canyon
*Driving to Bryce Canyon City
7/7
Bryce Canyon
Driving to Hurricane UT (Zion Park)
8/7
Zion Park
Driving to Las Vegas
Las Vegas, NV
Date
Activity
9/7
Las Vegas Strip
10/7
Las Vegas Strip
11/7
Las Vegas Strip
12/7
Driving to Bishop
Nature, California
Date
Activity
12/7
Driving to Bishop
13/7
Erick Schat’s Bakery, Bishop
Driving to Yosemite Park:
*mono lake
*Yosemite Valley
*Bradvial Falls
14/7
*Yosemite Park
*Driving to San Francisco (4 Hours)
San Francisco, CA
תאריך
מה עושים?
14.7
הגעה מיוסמיטי למלון ליד SFO
15.7
Hop-On Hop-Off Trolley Tour
Bridge 2 bridge cruise
Aquarium of the Bay
Bay City Bike Rental
16.7
Lombard Street
Fisherman's Wharf Area
Ghirardelli Square
Hyde Street Pier
Fisherman's Wharf: Boudin at Fisherman's Whar
Pier 39
Coit tower
Golden gate bridge+Park
17.7
Alcatraz Cruise
Little Italy
China Town
Fortune Cookies Factory
Union squre
Marketplace
18.8
נסיעה מסביב לסן פרנסיסקו:
Muir Woods Park
San Refal
Richmond
Oakland
הגעה בערב לעמק הסילקון
Road 1.
Date
Activity
19/7
Half Day in Silicon Valley
Gilroy Outlet
20/7
Driving to San Simeon:
*17 Mile Drive
*point lubes
NEPENTHE Restaurant
Piedras Blancs
21/7
Driving to Los Angeles:
Hearst Castle
Morro Bay-Morro Rock
Driving to High way 101 Through San Luis Obispo
Solvang
Santa Barbara
הגעה ללוס אנג'לס בערב
22/7
טיס לארץ בשעה 13:15
Flight to Israel in 13:15
-
ארצות הברית-קיץ 2014כמה הערות, עברתי ברפרוף על התוכנית (נכתבה בצורה מעט מסורבלת):
ב-29/6 למה לבזבז יום ? סעו ישירות לדיסניילנד, תעשו צ'ק אין בבוקר, גם אם לא תקבלו מיד חדר בקשו שיהיה מוכן משתחזרו מהפארק. אז תעשו את היום בפארק. ריינפורסט יש גם בלאס וגאס במלון MGM.
ב-4/7 גם ביקור בהובר דאם (לפחות שעתיים, בטח המקום יהיה עמוס בגלל החג), גם LAUGHLIN (אני מבין שהתכוונתם לעיירה הזאת כאשר ציינתם "LOUGHTIN"), גם כביש 66 וגם להגיע לחגיגות בגרנד קניון ?
את היום שאתם יכולים להרוויח לגבי דיסני, תזיזו את התוכנית אחורנית, ב-3/7 תבקרו בהובר דאם, תלונו ב-LAUGHLIN, שם בתי המלון זולים יחסית, על הבוקר תסעו דרך כביש 66 (העיירה/כפר OATMAN) ואז תגיעו ב-4/7 בשעה סבירה יותר לגרנד קניון או לפני כן ל-WILLIAMS לחגיגות ה-4/7 ולבסוף לשקיעה בגרנד.
ב-6/7 גם עמוס, יש שייט של שעתיים, יש שייט של 6 שעות, כלומר: יש כל מיני, רצוי לבדוק לפני, זאת תקופת תיירות עמוסה. תעשו את אנטילופ, פרסת הסוס ותלונו בפייג'. אם לא הספקתם את פרסת הסוס אז תעשו זאת ב-7/7, אח"כ אפשר לסוע לכיוון ברייס, לבקר שם (שעות בודדות, אלא אם עושים טרקים ארוכים, עד עתה אני הסתפקתי בתצפיות כאשר ביקרתי שם) ואז לסוע ללינה ליד ציון וב-8/7 לבקר בציון כמתוכנן ולקראת ערב לסוע לוגאס. אפשרי גם ללון שוב בקרבת ציון בצידו המערבי לדוגמה ב-SAINT GEORGE ועל הבוקר ב-9/7 לסוע לוגאס.
אם יהיו לי עוד הערות, אחזור לשרשור.
-
ארצות הברית-קיץ 2014הערות:
5/7
לא הגיוני גם לטייל בגראנד קניון, גם לנסוע למוניומנט וואלי (287 מייל) ולטייל שם, וגם לנסוע לפייג' (עוד 126 מייל), וכל זאת באותו היום.
6/7
יום עמוס, אם לוקחים בחשבון נסיעה של כ-3 שעות לברייס. צריך לתזמן את השייט והביקור באנטילופ נכון. את פרסת הסוס כדאי לעשות יום קודם (אם מגיעים מדרום).
-
ארצות הברית-קיץ 2014לגבי MONUMENT VALLEY מדובר בביקור של כמה שעות, רצוי רכב גבוה, לא פרטי, כי הכבישים באתר חוליים ומשובשים. תעשו חשבון אם תספיקו.
-
ארצות הברית-קיץ 2014תודה רבה לכל אלו שענו והעירו הערות,
לגבי ה- 29/6- באותו היום אנחנו נוסעים ישירות לדיסני, יוצאים מהפארק ועושים צ'ק אין במלון ונחים ואז חוזרים לפארק. בערב תכננו ללכת לRain Forest Cofee. האם זה טוב?
לגבי ה-4/7- תכננו לצאת מלאס וגאס ולנסוע לבקר בהובר דאם,(וויתרנו על Loughin) אחר כך לנסוע לכביש 66 עד לשקיעה בגרנד קניון (יש לנו מלון ליד הגרנד קניון) ואז לנסוע לחגיגות בערב/לילה בעיירה Williams.
לגבי ה-5/7- תכננו לטייל בגרנד קניון עד הצהריים, לאכול א. צהריים ואז לנסוע לצפות (לא להיכנס) במונמונטים, לאחר מכן לנסוע ללון בפייג'. האם בכל זאת התכנון לא טוב ולא ניתן לעשות את כל זה ביום אחד? אם לא מה ניתן לעשות בהמשך היום אחרי שמסיימים לטיל בגרנד קניון.
לגבי ה-6/7- השייט שלקחנו הוא שייט שיוצא ב10:30 ונמשך שעה וחצי. אחר כך תכננו ללכת לצפות בפרסת הסוס ואולי (עוד לא הזמנו צריך להזמין מראש?) לנסוע גם לאנטילופ קניון ואז לנסוע למוטל שלנו בכניסה לברייס.
האם כל זה טוב? אשמח לעוד הערות.
בתודה מראש,
יניר
נ.ב.
אני מעלה עכשיו קישור לתכנון בקובץ וורד (מסודר יותר טוב): https://drive.google.com/file/d/0B5MMNE1X7REuRkVVMmFYRUNoaEE /edit?usp=sharing
-
ארצות הברית-קיץ 2014כדי לפתוח את התוכנית שלכם צריכים הרשאה, כי לא ציינתם "ציבורי".
אז אם ב-29/6 אתם בדיסני, מה עושים ב-30/6 ?
לגבי המונומנט ואלי, מה זה רק לצפות ? צריך להגיע למלון של האינדיאנים, לשלם על הכניסה ואז לסוע קצת צפונה, למיטב זכרוני ולהיכנס לואלי כדי לצפות.
ב-5/7 סעו ישירות מהגרנד לכיוון פייג' ובדרך תעצרו לביקור בפרסת הסוס, דרומית לפייג', לפני שאתם מגיעים לעיירה. הביקור בפרסת הסוס יכולה להימשך לפחות שעתיים, כי צריך לחנות בחניה ליד הכביש (בקושי יש סימון ובקושי מבחינים בה) ומשם ללכת ברגל איזה חצי שעה או שעה לכל כיוון, צריך לקחת עמכם כמה בקבוקי מים כי יש סכנה של התייבשות, וכובעים, גם לשים קרם שיזוף. מאוד חם שם בתקופה זאת של השנה.
אז ב-6/7 אחרי השייט תבקרו באנטילופ, משהו כמו 2-3 בצהריים.
-
ארצות הברית-קיץ 2014תודה על העזרה,
ב30/6- נהיה הפארק השי של דיסני
*החלטנו לוותר על המונומנט וואלי ובנקום זה נבלה בחגיגות יום העצמאות בפלאגסטף
תודה על העזרה
יניר