טיול תרמילאים עם תינוק
-
שלום לכם אנחנו זוג מטיילים - תרמילאים. התחלנו לחשוב על טיול נוסף,בן חודש , הפעם עם תינוק. אני מבקש לדעת איך משלבים טיול תרמילאים עם תינוק, אשמח לשמוע על יעדים מתאימים (תאילנד? מיו זילנד?). המועד המתוכנן לטיול - אוקטובר, הילדה תהיה אז בת שנה. תודה לכולם -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reשלום עומר, אנחנו ערכנו מספר טיולים עם ילדים, למשל בניו-זילנד עם תינוקת בת שנה וחצי ואירופה (קרואטיה וסלובניה) עם ילדה בת 3 ותינוק בן 3 חודשים. אני יכול לכתוב נאום שלם על למה אני חושב שאפשר לטייל עם ילדים קטנים ומעבר לכך על כמה שזה יכול להיות נהדר. א -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reהקווים שהנחו אותנו לבחור מדינה לטיול היו: שירותי בריאות שפה, ניתן יהיה לתקשר עם תושבי המדינה מוצרים לתינוק כדוגמת: חיתולים, גרבר וכמובן אטרקציות עבורנו בעקרון טיול הוא תינוק הינו מהנה אבל שונה זמן האיכות שלנו עם בננו עלה ל 24 שעות קצב הטיול איטי -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reשלום עמיר אני מתכוון לצאת לניו-זילנד עם שני ילדים (בני 3 ו-1) - רציתי לדעת אם תוכל לתאר את מתווה הטיול (רק ערים, בעיקר רכב שכור, וכדומה), וכן אם יש ספרים מומלצים לקריאה לצורך התכנון (ובכלל בנושא). תודה גדי -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reהיי גדי, אני לא מכיר ספר ספציפי לגבי טיול עם ילדים (אם לזה התכוונת). בנוגע למידע כללי על ניו-זילנד ותכנון הטיול, אנחנו נעזרנו רבות באתר למטייל ובלונלי פלנט של ניו-זילנד (מהדורה אנגלית). לגבי המסלול שאנחנו עשינו, טיילנו כ- 30 ימים באי הדרומי ועוד 10 -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reעמיר, תודה על התגובה המפורטת (והמהירה...) -
טיול תרמילאים עם תינוק:Reאין בעד מה. -
טיול במזרח עם פעוטלטייל עם ילד זה נ ה ד ר לדעתי. כשבני היה קטן עשינו כשנה במזרח והיה מדהים. לדעתי האיזור הכי מתאים לטייל עם פעוט הוא ניו זילנד וכןגם תאילנד. אנחנו טיילנו עם הילד בניו זילנד, אוסטרליה, תאילנד, נפאל והודו. לנרות שזה נשמע בלתי אחראי למדי אני חייבת לתקן ול