סיכום טיול - קרינתיה
-
שלום לכולם,
היינו בקיץ בוינה ובקרינתיה והיה מקסים.
לאחרונה ראיתי שכמה וכמה משפחות מעוניינות לטייל בחבל זה, והחלטתי לכתוב סיכום טיול קצר שיוכל לעזור למעוניינים.
מצרפת קישור לבלוג, שתוכלו לקרוא.
אם יש עוד שאלות, בקשות, הערות או צריכים עזרה - כתבו לי ואעזור בשמחה.
החבל מקסים!! ממליצה בחום!!
שירה
-
סיכום טיול - קרינתיהשירה - בלוג מקסים ותמונות מדהימות והמון מידע על איזור שבאמת פחות מתוייר בעברית...
טסים השבוע לטירול - פעם שלישית באוסטריה ושנייה בטירול - התלבטנו מאד בין טירול לבין התמקדות בקרניתיה ובסוף הלכנו על טירול אבל התמונות שלך והסיכום שלך רק מעודדים אותנו לחזור שוב לאוסטריה ברביעית בשנה הבאה

-
סיכום טיול - קרינתיהוואו!!
נראה שהיה לכם טיול מדהים

ממש עושה חשק...

תודה על השיתוף,
עדן
-
סיכום טיול - קרינתיהשירה,
תודה על השיתוף. עושה חשק לתכנן.
תוכלי לתת קישור לצימר שלכם? האם מומלץ?
תודה,
טל
-
סיכום טיול - קרינתיההי שירה,
אנחנו חוזרים לקרינתיה לשבוע נוסף אחרי שהיינו בה בשנה שעברה. רציתי לשאול לגבי הרפטינג האם הזמנתם מראש או פשוט הגעתם למקום? והאם את יודעת מה גיל המינימום לילדים?
תודה,
סוזי
-
סיכום טיול - קרינתיהבאת לי בזמן

בטח יהיו לי המון שאלות.
תודה,
לימור
-
סיכום טיול - קרינתיהסוזי,
יש לי דוקטורט בנושא

בני כמה הילדים? ובכל מקרה הזמנה רצוייה מאוד (כדי לא להמתין המון זמן או סתם להתאכזב כי אין מקום פנוי)
לימור
-
סיכום טיול - קרינתיההי שירה.
טיול מקסים, וסיכום נהדר.
לאיזה אגמים נסעתם באיטליה ומה היה המרחק? סלובניה לא קרובה יותר?
אשמח גם אם תוכלי לצרף את האתר של הצימרים.
הטיול שמור אצלי למעלה במגירה.
תודה.
-
סיכום טיול - קרינתיהתודה רבה לכם, כייף לשמוע!
סוזי - הזמנו מראש. יש רק פעמיים ביום, ויש מספר מוגבל של סירות (כי חייבים מדריך כעיקרון) כך שמספר האנשים מוגבל. לכן, מומלץ מאוד להזמין מראש, כדי לא להגיע ולגלות שאין מקום.. אנחנו תיאמנו דרך המייל, כך שהיה מאוד פשוט.
בנוגע לגיל הילדים, האמת שאני לא יודעת.
גלי - נסענו ל Laghi di Fusine. האגמים ממש על הגבול, קרובים מאוד לאוסטריה. גם לא רצינו לסלבוניה, לבלד, ראינו מספיק אגמים "רגילים ותיירותים".. רצינו משהו מיוחד, והאגמים האלו בהחלט ענו על הקריטריונים! פשוט פנינת טבע.
לגבי הצימר, מצרפת קישור. הוא היה נחמד, מודרני ויפה, אך בלי חצר ובאמצע שום מקום. לצערי לא מצאנו דברים אחרים, אבל סך הכל היינו מרוצים.
-
סיכום טיול - קרינתיהשירה את פשוט ענקית
תודה רבה רבה
עזרת לנו מאד בתכנון הטיול.
באזור שבאמת התקשינו למצא בו מידע.
-
אזור טרויזו איטליה - קרינתיההאם יש מישהו שטייל באזור הדולמיטים של איטליה אזור העיירה "טרויזו"
נשמח לקבל המלצות?
-
אזור טרויזו איטליה - קרינתיההי דנה,
אני מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו מהשנה שעברה בה יש תיאור של יום בו התחלנו בסלובניה והמשכנו לאיטליה
-
אזור טרויזו איטליה - קרינתיההי דנה,
אני מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו מהשנה שעברה בו יש תיאור של יום אשר התחלנו בסלובניה והמשכנו לאיטליה
-
שירה, תודה!אחלה טיול!

-
סיכום טיול - קרינתיההי שירה,
באיזה חודש טיילתם?
אם הבנתי נכון היה לכם עוד קצת שלג בכביש של MALTA?
מתחשק לי קצת שלג

אחרי קריאת הסיפור שלך החלטנו באופן סופי לוותר על סלובניה ונשאר 9 ימים באזור קרינתיה... ואין סוף לאפשרויות...
תודה,
לימור
-
סיכום טיול - קרינתיההיי לימור,
טיילנו בחודש אוגוסט. השלג- בפסגות ההרים, אינני יודעת אם יש דרך להגיע אליו.
אני גם חיפשתי על קרחון באזור, ומצאתי את זה. לא היינו ולא יודעת מה יש ואם יש שלג באוגוסט. שווה לבדוק.
בטחה שתמצאו מה לעשות תשעה ימים, ואם תרגישו שנמאס, תמיד אפשר לעשות גיחות לסלובניה (גם זה היה בתכנון שלנו, לצערי לא הספקנו).
תהנו!
-
סיכום טיול - קרינתיהתודה שירה.
ראיתי שבימים אלה הטמפרטורה סביב 30 מעלות כך שאני בעיקר מחפשת פסגות הרים ואחו לשוטט בו

אני עוד אשוב...
לימור