WIZZAIR רק היום ומחר
-
הנחה של 33% על המטען! למי שעושה צ'ק אין.
מכיוןן שאני טסה עוד שבועיים וחצי שווה לי לעשות צ'ק אין ולנצל את ההנחה...
-
WIZZAIR רק היום ומחררק תיקון קטן
ההנחה תקפה לכל מי שרוכש מטען ביומיים הללו
גם להזמנות קיימות וגם למי שרוכש כרטיסי טיסה כעת וללא קשר למועד הצ׳ק אין או מועד הטיסה.
-
WIZZAIR רק היום ומחרזה לשון ההודעה שמופיע באתר של WIZZ:
"ההנחה של 33% חלה על דמי המטען או על תיק יד גדול בתא המטוס, אם תוסיפו אחד מהם להזמנה קיימת או חדשה דרך wizzair.com, אפליקציית טלפון נייד Wizz Air או שיחה למוקד הטלפוני של Wizz Air שלוש (3) שעות לפני מועד ההמראה המתוכנן לכל המאוחר. ההצעה בתוקף אם המטען שעבר בידוק או תיק היד הגדול בתא המטוס נוספים להזמנה בתאריך 7 או 8 ביוני . פרטי מדיניות המטען זמינים באתר wizzair.com/baggage."
-
תודה רבה, חסכתי 50 יורו בזכותך

-
WIZZAIR רק היום ומחרשלום
מישהו יכול לעזור להבין מה עושים במקרה ששולחים מזוודה?
זה מחייב אותי גם לעשות צ'ק-אין בטרמינל 1 ולשלם על זה 20 יורו הלוך-חזור?
או שאפשר פשוט למסור את מזוודה ולגשת ישר לטרמינל 3? -
WIZZAIR רק היום ומחר1. במבצע של 33% הנחה על המזוודות הסתיים.
2. לשלוח מזוודה צריך להגיע לטרמינל 1.
3. אחרי שליחת המזוודה וה-CHEK IN אפשר לעבור טרמינל 3. אם יש לך רכב או מונית אז מיד, ואם לא אז צריך להמתין לאוטובוס שיקח אותך.
4. לשלוח מזוודה הלוך-חזור לא עולה 20€.
-
WIZZAIR רק היום ומחרתצטרך להבהיר את עצמך.
שים לב שניתן לרכוש אפשרות לשלוח מזוודה לבטן המטוס ובמעמד הרכישה באינטרנט המחיר זול ב-50% מאשר לרכוש האפשרות במעמד הצ'ק אין בטרמינל.
אם רכשת מזווד למשלול לבטם המטוס תצטרך להגיע ולמסור אותה בטרמינל 1 שם תעשה גם ביקורת דרכונים ובדיקה ביטחונית. לאחר מכן הסעה לטרמינל 3 ממנו עולים למטוס.
מקווה שזה עונה לך.
-
WIZZAIR רק היום ומחרהיי,
אם לומר בכנות, לא מצאתי את זה זול יותר, ויכול להיות שאני טועה.
ניסיתי להוסיף מטען לטיסה בחודש הבא (קיימת מזוודה אחת שהוזמנה מראש), וזה הציע לי להוסיף בתמורה ל-23 אירו לכיוון (כשהמחיר הנקוב בעבור תוספת של 1 הוא 25, אם אינני טועה).
-
WIZZAIR רק היום ומחראני חוזר על שאלתי.
צריך לבחור (ולשלם) באופצית צ'ק-אין בשדה תעופה כדי לשלוח מזוודה לבטן המטוס או לא?
-
WIZZAIR רק היום ומחרהיי,
ההוספה נעשית בעת ההזמנה הראשונה, אך ברצונך להוסיף (לא להוריד) מטענים לבטן המטוס, יש אפשרות בעת הצ'ק-אין בווב.
-
WIZZAIR רק היום ומחרcheck in type אתה עושה דרך האינטרנט בחינם
בכך אתה חוסך את ה- 20 אירו .
checked-in baggage אתה משלם על מזוודה דרך האינטרנט
מה שנותר לך הוא רק למסור מזוודה בטרמינל אחד מבלי לעשות צ'ק אין
מפני שכבר יהיה בידך בורדינג פס שתדפיס בבית [כרטיס עליה למטוס] .
-
WIZZAIR רק היום ומחרלא. אתה יכול לעשות CHECK IN באינטרנט בחינם (10€ בטרמינל) ולהדפיס את ה-BOARDING CARD בבית ולשלם באינטרנט עבור המזוודה (בטרמינל יעלה כפול) . בכל מקרה צריכים להגיע לטרמינל 1 כדי לשלוח את המזוודה.
-
WIZZAIR רק היום ומחרשירן,
המבצע נגמר, היה מוגבל בתאריכים 7-8/6
-
WIZZAIR רק היום ומחרעכשיו הבנתי את שאלתך.
לא, אתה לא חייב לבחור בצ'ק אין בתשלום. זה לא קשור לעניין שליחת המזוודה.
כפי שהסביר ידידי LBD, תוכל לבחור בצ'ק אין חינם באינטרנט ועדין להגיע לזרוק המזוודות בטרמינל 1 ללא תוספת תשלום מעבר למה ששילמת על המזוודה.
אל תשכח להדפיס כרטיסי עלייה למטוס, זהו למעשה הליך הצ'ק אין באינטרנט... שנרשמת והפקת לעצמך בורדינג פאס.