ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב ומושב בטיחות

פורום טיולי משפחות
    5
    8
    1001
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

האם יש חברות להשכרת רכב באירופה שמספקות מושב בטיחות לתינוקות אחרי גיל שנה? עדיף להביא את הכיסא שלנו, או לסמוך על הפיתרון הזה, אם הוא קיים? היעד לא סגור, כנראה ששוייץ.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיגלית
        סיגלית נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב ומושב בטיחות:Re
        כמובן שלחברות ההשכרה יש כסאות בטיחות לילדים בכל הגילאים. העניין הוא שצריך להזמין מראש את הכסא והעלות גבוהה יחסית (מספר יורו ליום, תלוי ביעד ובחברה). הייתרון הוא שלא צריך להסחב מהארץ עם כסא שהוא די כבד ומסורבל. בררו בחברת ההשכרה מה המחיר המדוייק ליום להשכר
        • .tian
          .tian נערך לאחרונה על ידי

מנסיוני בקיץ שעבר, בגרמניה היה יקר לשכור כסא לאוטו לילד בן שנתיים וחצי (שזה אותו כסא שאתם מדברים עליו) ואנחנו סחבנו מהבית. בדקנו גם מחירי קניה, כי אנחנו כבר צריכים חדש, אבל לא היה כדאי. לעומת זאת חברים טיילו בשוויץ ושם היה להם הרבה יותר זול לשכור כסא לבן
          • dalitw
            dalitw נערך לאחרונה על ידי

על פי השוואה שלי ברב החברות זה די זהה - בסביבות 5 יורו ליום ועד למקסימום של 30 או 35 יורו להשכרה. להגרר עם כסא לתינוק זה כבד ומסורבל. אנחנו בשוויץ שכרנו כסא בהרץ והיינו מאוד מרוצים.
            • .tian
              .tian נערך לאחרונה על ידי

לחברים שלי היה נסיון אחר... אז בכל זאת כדאי להשוות. וגם - שוויץ לא בגוש היורו... אני לא זוכרת בדיוק כמה עלה להם ובאיזו חברה אבל יכולה לברר איתם. בכל מקרה זה עלול להיות לא רלוונטי כרגע, מה שהיה בקיץ. כפי שאמרתי, ממני רצו בגרמניה 5 יורו ליום - בלי גג... (א
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

כשאנחנו טסנו למינכן עם בת שנה וחצי קיבלנו כיסא ממש ממש גרוע ושילמו לא מעט. בנסיעות הבאות העדפנו להביא כיסא מהבית (אבל לקחנו דווקא את הכיסא הפשוט של סבא וסבתא, כי הוא הכי קל) וזה היה די פשוט (עטפנו בניילון ושלחנו עם המזוודות). בנסיעה האחרונה היינו צריכים ל
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה על העזרה, יש לי תובנות
                  חדשות על הנושא. עדיף לקחת את הכיסא שלנו ולהסתכן שיקרה לו משהו, כי ממילא אנחנו הולכים לשלם להם מחיר עלות של כיסא חדש ופשוט בארץ, ולקבל כיסא מוזנח.
                  • noa Xscotland
                    noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

תודה על העזרה, יש לי תובנות:Re
                    כשאנחנו היינו טסים עם ילדים בגיל שנה-שנתיים, היינו מארגנים את הכסא ל המושב במטוס. כך גם כשהיה נרדם, היה עדיין קשור בצורה בטיחותית, ולא היינו צריכים להעיר אותו כדי לצאת מהמטוס בסוף הטיסה.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון