קוסטה ריקה
-
היי, אני וחברה שלי נוחתת בקוסטה ריקה בעוד יום וחצי מגווטמאלה. אנחנו רוצות לעשות את המסלול המומלץ באתר של 10-12 יום ל- סן חוזה- סנטה אלנה/מונתה ורדה- לה פורטונה/וולקן אראנאל- קפוס/מנואל אנטוניו. אנחנו מאוד מבולבלת בנוגע לסדר של המסלול כאשר נוחתים בסן חוזה, איפה אנחנו צריכות ללון בלילה הראשון ובכלל כדי להגיע ליעדים האלה, ונשמח לקבל המלצה להוסטל טוב של ישראלים ללילות הראשונים. תודה רבה
-
קוסטה ריקהבניגוד לסדר שכתבתם אני הייתי עושה את פורטונה לפני מונטה ורדה
אני לא רואה סיבה אחרי מונטה ורדה לעלות צפונה לפורטונה ואח"כ חזרה דרומה בסיבוב ענק לקאפוס..
בקיצור - אחרי הנחיתה לינה בסן חוזה/אלחואלה ומשם להמשיך לפורטונה אח"כ לקנות מעבר למונטה ורדה עם ג'יפ-סירה-ג'יפ ( תראו את זה מוצע למכירה בהמון סוכנויות בפורטונה) ומשם לרדת לקאפוס ( החלפת אוטובוס בפונטה ארנס)
-
קוסטה ריקההיי, הבנתי שגם מחאקו אפשר לצאת ואפילו כדאי לחלק מהמסלולים. אם כן, איפה לשלב את זה במסלול שרשמת? ולאן אפשר לצאת משם? שאלה נוספת- אני קצת מבולבלת, פורטונה זה העיירה שישנים בה כדי לצאת לוולקן? כלומר השמות שרשמת זה העיירות שאנחנו צריכות לישון בהם בשביל המסלולים. תודה
) -
קוסטה ריקהכן -רשמתי עיירות. מפורטונה יוצאים לוולקן ארנל.
חאקו היא אחרי מונטה ורדה ולפני קאפוס. לא יודע לאן אפשר לצאת ממנה לסיורים. היא די קרובה לקאפוס ככה שזה יהיה די אותן אפשרויות ,ומהווה בעיקר עיירת גלישה יחסית ותיקה בעולם התיירות.
-
קוסטה ריקההיי,
המסלול עצמו נשמע טוב, אבל אם אתן גם כך מתכננות להגיע לחאקו, ובקשר להוסטל של ישראלים, הייתי ממליץ בחום להגיע למלון של איזו, השם שלו הוא "בלו לגונה", אחלה של מקום, והוא כבר יעזור לכן לבנות מסלול לאיפה שרק תרצו ובמחירים טובים ויחס חם.