רכב שכור ש"נתקע"
-
יש עילה להגשת תביעה קטנה בגין רכב שכור שנתקע (וזה קורה) אבל זמן ההמתנה לרכב חלופי היה כמעט 6 שעות בלווי תרוצים ושקרים רבים של מרכז השרות?
-
רכב שכור ש"נתקע"מניחה שאתה מדבר על רכב שכור בחו"ל. נגד מי אתה רוצה להגיש את התביעה? נגד הסוכנות הישראלית? לא רלוונטי. נגד החברה המשכירה בחו"ל? אתה צריך לתבוע במדינה בה שכרת. בקיצור, רד מזה. מקסימום תכתוב תלונה חריפה לחברה, עם העתק לסוכנות ממנה שכרת. אולי תקבל איזה פיצוי (בדרך כלל הנחה להשכרה הבאה).
-
רכב שכור ש"נתקע"למה לא רלוונטי נגד החברה שאיתה נערך הסכם ההשכרה?
-
רכב שכור ש"נתקע"לפני שנתיים היה לנו אירוע דומה עם אוויס בספרד.
קיבלנו שובר זיכוי מהחברה כאן בארץ, (אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה עס 35$, כמה ימים אחרי הגיע גם מכתב התנצלות ושובר מהסניף של אוויס בספרד (נדמה לי עס 50€.
זה רלוונטי אם נוסעים הרבה. אני ניצלתי את הזיכוי לנסיעה אחרי וזה כיסה כ1/3 או יותר מעלות של שבוע.
רוית
-
רכב שכור ש"נתקע"אם תוכיח כי:
1. החברה התרשלה במילוי אחריותה בנוגע לאחזקת הרכב ועקב כך נגרמה תקלה.
2. החברה במזיד השאירה אותך תקוע בכביש ללא חילוץ
ותוכיח את הטענות יש לך עילה לתביעה.
אבל לרוב יש להסתפק במכתב תלונה "חמור" כמה שאתה מאוכזב מהשרות
שקיבלת וזה לא מתאים לחברה בסדר גודל שלכם וכו וכו....
אולי תקבל פיצוי כלשהו.
בהצלחה
-
רכב שכור ש"נתקע"הסוכנות הישראלית מתחייבת שתקבל רכב, ברמה שהזמנת או יותר, וזה הכל. היא לא אחראית משפטית על השירות שקבלת אחרי שקבלת את הרכב. אבל אם כותבים להם מכתב תלונה הם בדרך כלל מפצים בדרך כלשהי.
-
רכב שכור ש"נתקע"למה להתחיל מהמילה תביעה?
דיברת עם הסוכנות (אחרי, לא בזמן אמת)? דיברת עם חברת ההשכרה (שוב - עם פניות הציבור, לא בזמן אמת עם הסניף)? סיפרת להם את הסיפור? שמעת את הצד שלהם?
למה לרוץ ישר לאיומים משפטיים (שאגב אני בספק אם יצליחו)?
-
רכב שכור ש"נתקע"הסכם ההשכרה מראש נראה כמו איום אחד גדול...
-
רכב שכור ש"נתקע"ההתחלה היתה בדרך מקובלת מנומסת וראויה.פניתי במכתב בקשה להסבר על מה שקרה.לאחר סחבת בת מספר שבועות התקבלה תשובה שתוכנה הוא עלבון לאינטלגנציה האנושית.
החברה בארץ "אוטו ארופה" אחראית לסחבת החברה המשכירה בפולין "נשניונל" אחראית לתשובה המקוממת.
יש כעת סיבה לתביעה?
-
רכב שכור ש"נתקע"לא יודע מה זה עלבון לאינטלגנציה, אבל גם התגובה שלך לא ממש נחמדה ונימוסית.
קודם כל שאלה - אתה בטוח שמגיע לך לזכות - כלומר שהייתה פשלה שהם היו יכולים וצריכים למנוע?
כי למשל אם הייתי שוכר רכב ונתקע באמצע מכתש רמון כי נסעתי בדרך לא סלולה - אני בכלל לא בטוח שחברת ההשכרה צריכה לעזור לי, וודאי שאני לא מצפה שיגיעו למכתש רמון בזמן קצר יחסית. 6 שעות זה הרבה, אבל 4 שעות בהחלט לא נשמע לי הרבה. ופולין יותר גדולה מישראל.
לא סיפרת מה הסיפור - מה קרה, מה התשובות שקיבלת וכו'. אז אני כמובן לא שופט לטוב ולרע.
מהבחינה המשפטית - אני לא עורך דין, אז כל מה שאני יודע מתבסס על עיתונים, ונסיון אישי שלי בהגשת תביעות:
כמו שאמרו לך - האחריות של הסוכן הישראלי מוגבלת. בהנחה שנשיונל היא חברה רצינית ומוכרת, אז אני בספק אם הסוכן בארץ אשם במה שקרה. מה שאני מבין זה שהשופט שואל האם הסוכן בארץ עשה כל שביכולתו למנוע את המצב. אם כן, אז הסוכן בארץ לא אשם.
בכל מקרה, גם אם תזכה מול הסוכן, הסיכוי שתקבל פיצוי גבוה הוא די נמוך. לרוב המקסימום שתקבל זה את הסכום ששלימתץ על השכרץ הרכב חזרה., ולפעמים הרבה פחות.
אם תפסיד - אתה עשוי לשלם לסוכן פיצוי.
חשוב לזכור שהמשפט עצמו עולה כסף. הגעה לבית המשפט להגשת התביעה, יום המשפט, אולי משלוחים בדואר רשום (תלוי עד כמה הסוכן ישתף, פעולה) וכו'.
לגבי תביעה מול החברה בפולין - תבלה. תביעה בחו"ל זה דבר מאד לא פשוט.