מפות אירופה ל- GARMIN nuvi 1300
-
ברשותי GARMIN nuvi 1300 שנקנה בארה"ב ועליו מותקנות מפות צפון אמריקה. אני רוצה לקנות מפות של אירופה (מספיק לי איטליה שויץ וצרפת).
באתר של החברה נראה כאילו זה בלתי אפשרי לקנות מפות אירופה למכשיר שלא הותקן בו מראש מפות כאלו.
בנוסף, מישהוא אמר לי שהיבואן הישראלי הפסיק ליבא מפות כאלו
השאלה: האם ניתן לרכוש עבור מכשיר כזה מפות אירופה?
תודה
צבי
-
מפות אירופה ל- GARMIN nuvi 1300היי. יכול להיות שה GPS של גארמין הוא נפלא, אבל השרות בארץ......
. לפני שנתיים חיפשתי נואשות מפות אירופה. בסופו של דבר מצאתי כאן http://fre.co.il/7297-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-% D7%A0%D7%99%D7%95%D7%95%D7%98-GPSבסניף הסביוני, וקבלתי שרות נהדר. מדובר בכרטיס הרחבה שמכניסים למכשיר (שלנו היה דגם 1400 אבל אני משערת שזה אותו רעיון). אגב, לא ראיתי את מס' הדגם שלך באתר שלהם. שווה לצלצל ולבדוק.
אנחנו השתמשנו במפות בהולנד ובסלובניה והן תיפקדו מצויין.
-
מפות אירופה ל- GARMIN nuvi 1300;1. נסה להתקשר לסוכן בארץ.
2. אם אין להם פתרון, ויש לחך סמארטפון, תשתמש בו בתור GPS.
-
מפות אירופה ל- GARMIN nuvi 13001. להזמין באתר ACTIVEGPS את הSD בהתאם לסוג המכשיר. קחו בחשבון את זמן המשלוח ( תלוי בחגים של אנגליה ושלנו).
2. בארץ המשווק המורשה של GARMIN הוא רשת חנויות HYPER. יש להם סניפים בהרצליה ( קניון שבעת הכוכבים , קומה 1 מול מגה ספורט, 098350101) ובנתניה בקניון החדש בפולג - עיר הימים- קומה 2, 098350103. אני אישית קניתי בנתניה - עם הסבר והתקנה במקום של מפת אירופה( אצלי NUVI 1310). המוכר חן באמת היה מאוד נחמד. מומלץ להתמקח על המחיר ( תבררו אותו באתר הראשמי של GARMIN לפני הגעתכם לחנות).