נסיעה לחול עם רכב נכה
-
שלום לכולם, שמי יוסי, ויש לי סי פי מלידה. כיום אני כבן 30 נשוי עם 2 ילדים. יש לי רישיון נהיגה לרכה נכה עם תוספות ואנחנו מתכננים נסיעה לחול.
ידוע למישהו כאן איך אפשר להשיג רכב נכה בחו"ל?אשמח גם למידע והמלצות ליעדי נסיעה שנוכל להסתדר בלי רכב שיתאימו לילדים קטנים.
אשמח לכל מידע בנושא
תודה מראש,יוסי
-
נסיעה לחול עם רכב נכהתגדיר מה זה תוספות
חלק אפשר להשיג חלק לא.
-
נסיעה לחול עם רכב נכהיעדי נסיעה שמתאימים לטיול בלי רכב זה בדרך כלל ערים גדולות - לונדון, פריז, ברלין... מצד שני בערים גדולות הולכים הרבה. השאלה איך אתה מתנייד (בלי עזרה, קביים, כסא גלגלים, כסא ממונע...) ומה מתאים לך.
-
נסיעה לחול עם רכב נכהאני נסעתי לגרמניה עם קבוצה הכוללת נער נכה בכסא ממונע. שכרנו בשטוטגרט רכב דרך אוויס. אכן, לא לכל הסוכנויות יש רכב מתאים, אך פשוט צריך להתקשר ולברר. לא יודעת לאיזה ציוד התכוונת, אבל גם בשטוטגרט וגם בברלין שכרנו ציוד משלים לחדר במלון.
אני חייבת לציין שגרמניה, ובעיקר ברלין, מאד מרשימה ברמת הנגישות שלה. בברלין לא הזדקקנו לרכב. כל האוטובוסים נגישים, ומרבית תחנות המטרו. איטליה, למשל, ממש לא כך.
-
נסיעה לחול עם רכב נכהברכב שלי יש מאיץ בלם ותפוח בהגה שבלעדיהם א אוכל להתנייד וכמובן רכב אוטומט.
מבחינת התניידות רגלית, אני מסתדר בכוחות עצמי.
חשבנו אולי לכיוון סקנדינביה או כל מקום עם נופים מדהימים. שאי אפשר להתנייד ברכבים ציבוריים אלא רק ברכב פרטי.
-
נסיעה לחול עם רכב נכהאני במקומך לא הייתי שם ידי על חברה מחו"ל שההתקשרות איתם נעשית ע"י האינטרנט. יש חברות ישראליות כמו אלבר שעובדת עם טריפטי על השכרת רכב בחו"ל ובדרך הזאת אפשר לדעת ב100% שיהיה לך את הרכב שאתה צריך ולא יהיו אי הבנות.
לגבי יעדי נסיעה שלא מצריכים רכב- אז בגדול בכל עיר גדולה באירופה, לא ממש כדאי להיכנס עם רכב, אבל אם אתם עם הילדים אז אולי באמת תעדיפו טיול קצת יותר דינמי ממוזיאונים,כנסיות וכו'. מנסיוני אם תצליחו למצוא רכב שישרת אותכם בחופשה, זה תמיד פלוס גדול לחוות את המקום