כרטיס סטודנט בינלאומי
-
התחלתי ללמוד באוניברסיטה השבוע ורציתי לדעת כיצד מוציאים כרטיס סטודנט בינלאומי ומה ההטבות? -
כרטיס סטודנט בינלאומי:Reמצאתי כתבה באתר של וואלה אולי כאן תמצאי את התשובה הנה ציטוט. ''אם בהטבות לסטודנטים עסקינן מצאנו שהשירות היחידי הספציפי לסטודנטים הוא רכישת כרטיס סטודנט בינלאומי אשר מספק עד 50% הנחה בטיסות ,תחבורה, מוזיאונים ובתי עסק. כרטיס סטודנט עולה 10$. ניתן לרכוש
מאמר בוואלה -
כרטיס סטודנט בינלאומי:Reמוציאים בסניפי איסתה והעלות היא 50 ש''ח + שתי תמונות פספורט.....מקבלים חוברת שמפרטת את כל ההטבות בעיקר הנחות בכניסה למיני אתרים בח''ול. לדעתי תשקיע את הכסף רק אם אתה נוסע לח''ול אנחנו הינו עכשיו במצריים וקיבלנו חמישים אחוז הנחה ב: מוזאון המיצרי, אתרים בסב -
כרטיס סטודנט בינלאומי:Reלא הייתי סטודנטית מהמניין מזמן, אבל לא הייתי ממהרת לרכוש כרטיס סטודנטים בינלאומי אלא רק בסמוך למועד הנסיעה המתוכנן ותוך בדיקה מדוקדקת מול ארץ היעד ומה ההטבות לסטודנטים שאפשר להשיג בה. המאמר של וואלה המצטט את איסתא הוא מטעה במידה מסויימת. '' אשר מספק
הטבות הכרטיס הבינלאומי -
כרטיס סטודנט בינלאומי:Reכדאי להוציא את תעודת הסטודנט קרוב למועד הנסיעה כי תוקפו הוא עד שנה, באירופה אפשר לחסוך איתו הרבה כסף במוזיאונים והוא מאוד שימושי שם (יש מודעות גדולה), אולם באכסניות אין הנחות (ואם יש אז הן אפסיות).. -
תודהתודה רבה לכולם על התשובות. -
בעניין כרטיס הסטודנט -אזהרהואם כבר מוציאים כרטיס סטודנט - חשוב באמת לעשות זאת במקומות מוסמכים כמו איסתא, ולוודא שאכן מדובר בכרטיס העולמי. אני וחברה נפלנו בפח של סוכנות נסיעות חובבנית (למרות שאינה מוכרת כך) וקנינו -מבלי לדעת - כרטיס מגוחך, שלא הוכר בשום מקום (במהלך טיול לאירלנד ואנג