כמה שאלות
-
אהלן,
אני מקווה/מתכנן לנסוע בפעם הרביעית לתאילנד בסוף אוגוסט, אבל בגלל שהפעם אני מקווה לעשות כמה דברים אחרים, יש לי כמה שאלות...
1. התכנון שלי הוא להגיע לבנגקוק ומשם ישר לקחת טיסה לסינגפור (ולחזור לתאילנד אחרי מספר ימים) - מה הפרוצדורה? אני צריך לעבור ב-Immigration, לקחת את הכבודה, לעשות צ'ק אין, לעשות שוב Immigration?
או שיש פיתרון שמאפשר לעשות את זה בלי לעבור ב-Immigration? אם אין ברירה אלא לעבור ב-Immigration, זה אומר שאני צריך איזה ויזה מיוחדת שתאפשר Multiple Entries?
כמובן שמדובר בכרטיסים שאני קונה בנפרד, כך שאני לא יכול מראש לשלוח את המזוודות לסינגפור... וכמובן ששתי הטיסות הן מ-BKK.2. למרות שאני מאוהב בקוסמוי/קופנגן חשבתי הפעם לעשות משהו אחר ולנסוע למקומות שלא הייתי בהם ושקצת פחות מתויירים על ידי ישראלים - Hua Hin/Ko samet/ko chang.
אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמקומות והמלצה לאיפה באמת כדאי לנסוע
תודה רבה!
-
למה "כמובן שאני קונה את 2 הכרטיסים בנפרד"?יש סיבה מיוחדת לכך? בדקת וזה יוצא יותר יקר?
-
למה "כמובן שאני קונה את 2 הכרטיסים בנפרד"?בגלל שאני טס אלעל, זה יוצא יותר יקר - אני לא מצאתי דרך להזמין כרטיס אחד לסינגפור שהוא לא עם חברה "יקרה" בטיסה בנגקוק-סינגפור.
וזה תוספת די משמעותית למחיר...
-
כמה שאלותשלום,
אשמח לקבל תשובה לגבי נושא ה-Immigration.
תודה!
-
כמה שאלותאם לחברה שאתה טס איתה את הטיסה הבינלאומית אין הסכם עם החברה שאיתה אתה טס את הטיסה לסינגפור אז אכן כן - אתה צריך לצאת כאילו שבאת להשאר בתאילנד, לעלות לקומה העליונה וללכת לטיסה לסינגפור כאילו שבאת מהבית עכשיו.
זה לא נורא..... עשיתי את זה בפסח - לקח לי שעה וחצי כל הסיבוב
-
כמה שאלותתודה!
צריך להוציא מראש איזו ויזה מיוחדת?
כי אני חוזר אח"כ לתאילנד שוב.
-
כמה שאלותלסינגפור אתה לא צריך להוציא ויזה מראש. אתה מקבל ויזה אוטומטית עם הנחיתה שלך שם
לגבי תאילנד אתה מקבל ויזה ל30 יום כשאתה נוחת מהארץ בבנגקוק וכשאתה נוחת אחרי סינגפור מקבל שוב ויזה ל30 יום{ספירה חדשה לא נצברת מהשהות לפני הטיסה לסינגפור}
בהצלחה
נ.ב לסינגפור אתה יכול לטוס גם דרך פוקט
-
כמה שאלותתודה!