ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עוד שאלות על זימבבואה

פורום אפריקה
    1
    3
    1886
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Zohar_3381789
      Zohar_3381789 נערך לאחרונה על ידי

כן, זה יקרה עוד כמה פעמים בחודשיים הקרובים... Smile

1. (שוב) פארק Hwange - אני מנסה למצוא טיול טוב בפארק הזה במחיר קצת פחות כואב מאשר ספארי ההליכה שכתבתי עליו בהודעה הזאת. מצאתי כמה מקומות לינה בסמוך לפארק במחירים סבירים ועם ביקורות סה"כ טובות בטריפ אדוויזור, שמציעים גם טיולי ספארי רכובים/רגליים קצרים בתשלום נוסף.

( http://www.afrizim.com/Places/Hwange/Accommodation/Ganda.asp

http://www.afrizim.com/Places/Hwange/Accommodation/Safari-lo dge.asp

http://www.afrizim.com/Places/Hwange/Accommodation/Miombo.as p )

הבעיה עם כאלה היא שלא כדאי להגיע לבד ולכן אוכל לחשוב על להזמין רק אחרי שכבר אהיה בזימבבואה ואדע אם יש לי עם מי להגיע לפארק, ואני לא יודעת מה הסיכוי להצליח להזמין בהתרעה קצרה יחסית (כנראה עד 3 שבועות מראש מקסימום), כשספטמבר היא עונה עמוסה לפי מה שהבנתי.

אם מישהו היה באחד כזה אשמח לדעת אם שווה ללכת על זה או לא. פשוט הטיול היקר ממש נראה לי אבל המחיר מאיים...

2. סים data - ממש חשוב לי שיהיה לי אינטרנט בזמינות כמה שיותר גבוהה (אהיה עם סמארטפון). חיפשתי באינטרנט לגבי עסקאות עם סים מקומי/בינלאומי בזימבבואה. לגבי בינלאומי לא הצלחתי למצוא... בזימבבואה מצאתי בחברת NetOne חבילת אינטרנט ב30$ לנפח של ג'יגה, ובחברת Telecel חבילת אינטרנט ב20$ לנפח של 400MB (לא לגמרי הבנתי אם אפשרי באמת לקנות סים עם החבילה הזו בלבד ללא תשלום נוסף בחברה הזו).

מישהו מכיר את החברות ויודע לגבי כיסוי ברחבי זימבבואה, מהירות האינטרנט, אמינות החברה וכו'? או אופציות אחרות טובות יותר כמובן.

כדאי לדאוג גם לאפשרות לשיחות מקומיות בזימבבואה? לארץ אסתדר רק  עם אינטרנט.

ועד כמה וויי-פיי חינם נפוץ?..

המון תודה מראש. זה הטיול הראשון שלי לבד, פעם ראשונה מחוץ לאירופה ופעם ראשונה שאני מארגנת טיול לגמרי לגמרי לבד ואתם עזרה נהדרת. Smile

זוהר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Zohar_3381789

עוד שאלות על זימבבואה

ועוד אחת: זכור לי במעורפל שנתקלתי במידע שאומר שאם יוצאים מזימבבואה ליום אחד מבלי ללון מחוץ לה, לא צריך ויזת כניסה חדשה. זה נכון? אני מתכוונת לצאת גם לבוטסוואנה וגם לזמביה אבל בשתי הפעמים ללא לינה, אצטרך לעשות בכניסה הראשונה ויזה כפולה או שאוכל רגילה?

• Zohar_3381789

עוד שאלות על זימבבואה

קצת הקפצה וקצת עריכה (לא ראיתי אופציה לערוך הודעה)...

השאלה הראשונה כבר לא רלוונטית. החלטתי ללכת על הטיול היקר למרות המחיר (בשביל החוויה ותכלס גם כי הזמנה מאוחרת של לינה באחד המחנות שציינתי הוא די לקיחת סיכון שאולי הפארק הזה יתפספס לי לגמרי).

לגבי הסים עדיין רלוונטי וכמו שאמרתי, חשוב מאוד. אשמח לתשובה. Smile

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון