מקסיקו
-
מישהו יודע מה הדרך הטובה להגיע ממקסיקו סיטי לסאן קריסטובל?
-
מקסיקוהכי מהיר- טיסה וגם יכול להיות לא הכי יקר
אופציה אחרת- אוטובוס בסביבות 14 שעות. כ-70$ אמריקאי אם קונים מראש.
-
מקסיקולגבי הטיסה -כדאי לקבוע ולהזמין מראש טיסה לארץ או כבר לקנות כרטיעס בשדה שנוחתים (מדברת שמגיעים למקסיקו סיטי לקנות ישירות כרטיס טיסה לסאן קריסטובל)?
-
מקסיקובגלל שיש לך תאריך מדויק לטיסה- אז אתה יכול להזמין מראש ( לדעתי אפילו רצוי)- אחרת תגיע לשם ותרצה כרטיס אותו יום או למחרת- יכול להיות שלא יהיה או שהמחיר יהיה גבוה.
רק שים לב שאם אתה קונה משתי חברות נפרדות ולא מאותה אחת ( אפילו אם הטיסה היא בחברה אחרת הכי חשוב איך נקנה הכרטיס) תשאיר רווח מספיק בין שתי הטיסות שלא תפספס את השניה ( אני הייתי משאיר לילה באזור השדה)
-
מקסיקויש לי כבר כרטיס למקסיקו סיטי רק פשוט נשאר לי כל הטיסות פנים שהשאלה אם לסגור בארץ או משם ,כי בעקרון אני שואפת להתחיל בסן קריסטובל ומשם לזרום קנקון והשאר, אז שווה להזמין מפה דרך הסוכנת או למצוא שם?
וזו בת

-
מקסיקואני הייתי קונה מראש מאותן סיבות שציינתי
רק שמאחר וזה לא יהיה קשור כבר לטיסה ששילמת עליה
אלא כרטיס טיסה נפרד- ולכן הייתי קונה אותו ליום למחרת וישן לילה אחד קרוב לשדה
וזאת על מנת לא לאחר טיסה אם יש שינוי בזמנים.
-
מקסיקוידוע לך אם יש שדה תעופה בסאןקריסטובל או שזה לשדה תעופה הקרוב עם הסעה ?<
-
מקסיקובסן קריסטובל אין שד"ת - טסים לטוקסטלה גוטיירז, מרחק שעה נסיעה. יש תחבורה סדירה גם מהשדה וגם מהעיר לסן קריסטובל- אוטובוסים, ואנים וגם מוניות אם צריך.
לא צריך להזמין מראש.
-
מקסיקומישהו מכיר אולי את האתר של קאסה דה יגלי ?או את ההוסטל עצמו
-
מקסיקומישהו מכיר הוסטלים טובים בסאן קריסטובל ?
-
מקסיקוהיי,
מצטרפת לשאלות לגבי טיסות ל/מסאן קריסטובל.
מצאתי טיסה ב 70 דולר דרך ויוה אירובוס וראיתי שבהפרש של כמה ימים יש טיסות ב 30 דולר. האם יש פה מישהו עם ניסיון הזמנה דרך האתר שיודע אם שווה לחכות כמה ימים ואולי המחיר של התאריך הספציפי שאני רוצה ירד או שלא שווה לחכות ולהסתכן בזה שהכרטיסים יסתיימו?