מהו מרכז רומא ?
-
התחלתי לקרוא קצת על רומא, ועוד לא גיליתי היכן בערך נמצא המרכז. כלומר, מהו המקום הטוב ביותר להזמין מלון, אם אנחנו אוהבים ללכת ברגל, ורוצים נגישות לכל האתרים ? -
מהו מרכז רומא ?:Reאין לי מפה לפני, אז מזכרון. מין עיגול סביב מזרקת טרוי. כיכר ברבריני במזרח (אבל לא להגיע לאזור תחנת הרכבת), כיכר נאבונה במזרח ואיזור המדרגות הספרדיות בצפון. כל הגוש הזה. אזור הבילוי והמסעדות נדמה לי מרוכז כעת מערבה לטיבר. -
מהו מרכז רומא ?:Reהיתה בפורום לפני שבועיים המלצה על מלון ליד מזרקת טרוי שזה נראה לי המרכז. -
מהו מרכז רומא ?:Reבהחלט המרכז. מאידך לנתי יותר מפעם אחת במלונות ליד טרמיני, שאולי קצת יותר מרוחקים מהפופיק של רומא,אבל סביבה סבירה (בדקתי קודם כי לא כולם שם כאלו) התצפית על פורו רומנו בלילה מואר, מרהיבה. ובתוך דקות במטרו מגיעים משם למרכז רומא. וכמובן שאפשר ללכת את הדרך ג -
מהו מרכז רומא ?:Reמרכז רומא ''נע'' סביב רחוב via dell-corso שזה הרחוב המרכזי וממנו יוצאות סמטאות לכל האתרים כמו- ''פונטנה די טרוי'', המדרגות הספרדיות, פיאצה נאבונה, הפנתיאון ובסוף הרחוב תתקל בפיאצה וונציה(חוויה בפני עצמה), אם תלך 15 דקות לכיוון דרום-מזרח תגיע לקולסאום. לגב