תאילנד וסינגפור או טיוואן
-
שלום, אנחנו זוג עם 3 בנים ( 13, 9 , 5 ) רוצים לטייל בתאילנד 3 שבועות ואחר כך להמשיך לסינגפור או לטיוואן לארבעה -חמישה ימים ( אם טיוואן אפשר גם שבוע ) , רצינו לשאול מה עדיף מבחינת הילדים סינגפור או טיוואן והאם ניתן לטוס מתאילנד לטיוואן ומטיוואן לישראל? או מתאילנד לסינגפור ומסינגפור לישראל?
תודה רבה
-
תאילנד וסינגפור או טיוואןאין טיסות ישירות מסינגפור או מטייפה לישראל, תצטרכו לחזור לבנגקוק (אם אתם טסים אלעל ישיר, או בכל בדרך אחרת עם קונקשן).
-
תאילנד וסינגפור או טיוואןאין טיסות ישירות מטיוואן או סינגפור לארץ - זה רק לעבור דרך מקום אחר.
מתאילנד יש טיסות ישירות לסינגפור, לא בטוחה לגביי טיוואן אבל נראה לי הגיוני.
אני לא מכירה את טיוואן, אבל בסינגפור בהחלט יהיה לך מה לעשות עם ילדים - יש אי שם (סנטוזה) שמוקדש רק ל FUN,דולפינריום, אולפני יוניברסל, פארק מים, אקווריום ענק, מופעים של דולפינים ולוייתנים, שחיה עם דולפינים, יש גן חיות גדול, ספארי לילה, עולם הציפורים .... בהחלט יש מה לעשות.
אם אתם בתאילנד אז הכי הגיוני לקחת טיסה הלוך חזור לסינגפור/טיוואן מבנגקוק .
-
תאילנד וסינגפור או טיוואןהיי
טיסה מסינגפור יש לך גם מפוקט
הייתי בשני המקומות את טיוואן הרבה יותר מרגשת אבל בגלל שאת עם ילדים אני חושב שסינגפור יותר מתאימה לך
-
תאילנד וסינגפור או טיוואןאם את בתאילנד אז לדעתי הכי הגיוני להאריך את הטיול בתאילנד, להפוך אותו לנינוח יותר ולא להטרטר עם שני ילדים קטנים בין מדינות שונות. יש כל כך הרבה מה לראות ולעשות בתאילנד שאני לא רואה סיבה להוסיף יעד נוסף. אבל זו רק דעתי.