רומניה בהתראה קצרה
-
שלום רב לחברי הפורום
אנחנו זוג צעיר שרוצה לצאת לרומניה יום שני הקרוב,קראתי המון בפורום ובבלוגים ועדיין יש לי כמה התייעצויות אשמח לעזרה עקב ההתראה הקצרה יש לי חששות:
יש לנו בערך 8-9 ימים,היינו אמורים לנסוע עם עוד זוג ולהשכיר ביחד אוטו ובסוף הם לא יבואו,האם כדאי עדיין להשכיר אוטו? האם אפשר להשכיר בקלוז' ולהחזיר בבוקרשט? יש חברת השכרה מומלצת?
אנחנו רוצים לנחות בקלוז' ולסיים את הטיסה חזרה מבוקרשט-טיסות של וייז אייר כמובן-מה דעתכם?
אשמח לשמוע המלצות מיוחדות על מקומות בדגש על טבע נופים קצת מעבר למסלול השחוק,למרות שמצד שני זאת הפעם הראשונה שלנו ואולי כדאי בהתחשב במספר הימים לעשות את המסלול הרגיל ופעם הבאה להתרחק...
אשמח לשמוע את דעתכם!
תודה רבה!!
ענת
-
wizz airקצת מבאס שהם שינו את המטבע לשקלים ועכשיו המחירים יותר גבוהים,חבל שלא הזמנתי שלשום! יש דרך לעקוף את זה?
-
wizz airנראה שטעיתי זה יוצא בכולל יותר משתלם סתם נלחצתי,מעניין למה..
-
רומניה בהתראה קצרהערב טוב
ראשית האם יש לכם כרטיסי טיסה - לא כ"כ ברור
נהוג להעלות פה שלד של מסלול ועליו מעירים,מתקנים ומוסיפים תוכן
מצרפת מסלול של 9 ימים שהתחילו והסתיימו בבוקרשט (יש גם Cluj)
אולי תמצא בו עיניין ותובנות שיוכלו לעזור
טובה
-
אשמח לחוות דעת על המסלולאני מאוד רוצה לסגור את הטיסות מחר אז אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם הרב:
הגענו למסקנה שנטוס לקלוז' משם נמשיך עם רכב שכור לטייל באיזור ונדרים לכיוון בוקרשט במשך הימים (8 ימים) ושם נסיים את הטיול,נחזיר את האוטו ונטוס חזרה משם.
זו פשוט פעם ראשונה שאנחנו משכירים רכב בחו''ל... איך זה נשמע?
-
אשמח לחוות דעת על המסלולהכל נשמע מצויין. חוץ מזה שהאתר שלוויז אייר די מסורבל.
מכיון שאתם טסים בויז תבדקו גם את מחירי השכרת הרכב שלהם שעשויים להיות זולים יותר מאופציות אחרות. וויז אייר מתווכת רכבים של חברות בין לאומיות,באופן אוטומטי הם גם קובעים את זמן קבלה והחזרת הרכב ע''פ הטיסה שלכם וזה בהחלט עשוי להשפיע על עלות הטיול.
-
האם רכישת כרטיס טיסה בוויז אייר נחשב לרכישהבחו"ל ?
(יש לי הסדר עם חברת האשראי לפיו כל רכישה בחו"ל תשולם ב-10 תשלומים).
תודה
-
האם רכישת כרטיס טיסה בוויז אייר נחשב לרכישהתשאל אותם.
על פניו זה נראה שכן.
החיוב שקיבלתי לרכב הגיע מאירלנד. החיוב לטיסה הגיע לפי החשבונית -מהונגריה.
-
האם רכישת כרטיס טיסה בוויז אייר נחשב לרכישהתודה אורי,
ככל הנראה הרעיון זהה ל -easyjet.