עגלת טיולון בטיסת flyup
-
שלום לכולם,
אנחנו טסים בקיץ עם הילדות (3 ו - 5) לברלין.
בשיחה עם מוקד הלקוחות של אלעל נאמר לי שבטיסת up אי אפשר כלל להעלות עגלת טיולון לתא הנוסעים, אלא חייבים להפקיד אותה בתור מטען.
אני יודע מנסיון אישי שבטיסות רגילות של אלעל או חברות אחרות, נותנים להגיע עם עגלת הטיולון על דלת המטוס ומיד בתום הטיסה מחכות עגלות הטיולון בפתח המטוס.
האם מישהו היה בטיסת up וראה/חווה את היחס החריג הזה לגבי עגלות טיולון של ילדים שיכול לאשר את מה שנאמר לי? יש לי תחושה שנציגת השירות לא ממש ידעה על מה אני מדבר......
תודה רבה.
-
עגלת טיולון בטיסת flyupבוקר טוב,
גם אנחנו טסים בקיץ עם הקטנה ב up
ומשני נציגים נאמר לי שאת העגלה מביאים עד פתח המטוס ואז הם מורידים אותה לתא מטען מיוחד( כמו כסאות גלגלים או ציוד ספורט יקר) ובעת הנחיתה מביאים לכם אותה לפתח המטוס.
מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים...
-
עגלת טיולון בטיסת flyupתודה על התגובה.
לגבי ילדים עד גיל שנתיים, יש נוהל כתוב שאומר שעגלה היא בחינם (לא מבטיחים עד פתח המטוס, תלוי בשירותי ודרישות שדה התעופה, אבל בכל מקרה בחינם).
הילדה שלי תהיה בת 3 וחודש, מה לעשות היא עדיים צריכה טיולון בחו"ל, לא יכולה ללכת את המרחקים האלה בכל יום.
מבירור בערוצים אחרים שעשיתי (מישהו שמכיר מישהו שעובד באלעל) נאמר לי שאין נוהל רשמי אבל בפועל אין שוני ממה שקורה בטיסות אלעל רגילות, כלומר זה לשיקול דעת הפקיד בדלפק אבל בפועל הם תמיד מאפשרים לילדים בגיל הזה לעלות עם טיולון לתא הנוסעים.
חבל שהם לא "מיישרים קו" עם הנהלים של חברות (גם low cost) אחרות שפשוט כותבות את זה ומסירות את אלמנט אי הודאות.....
תודה.
-
עגלת טיולון בטיסת flyupגם אני קיבלתי את אותה תשובה בשירות לקוחות - שיעלו את הטיולון כמטען רגיל, כלומר מזוודה שצריך לשלם עליה 20$ מראש.