הזמנת מלון באורגון
-
אנחנו גרים בקליפורניה ומתכננים טיול לאורגון. האם כדאי להזמין מלון כבר עכשיו מראש? או לחכות, ו"לנחות" על מלונות באורגון במהלך הטיול, על מנת לחסוך את מס הקניה שאינו קיים שם.
האם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ? תודה רבה
-
הזמנת מלון באורגוןברוך הבא לפורום צפון אמריקה !
אני אשיב לך לגבי המס: על בתי מלון, השכרת רכב ושאר שירותים כן יש מסים במדינת אורגון. אין sales tax לגבי קניות.
-
הזמנת מלון באורגוןלגבי המס - ראו תשובתו המדויקת של ראובן.
לגבי הזמנת לינה מראש - זה תלוי מתי והיכן.
אני יכול לספר לכם מנסיוני באוגוסט האחרון. כל הלינות שלנו היו מוזמנות מראש. מצוקת לינות ראיתי ב-Crater Lake (זה המצב למעשה בכל שמורת טבע מרוחקת ומבודדת) וב-Astoria. בשאר הלינות שהיו לנו באורגון (Newport, Bandon, Grants Pass, Sutherlin, Bend ו-Tigard), עשה רושם, שבמלונות נותרו חדרים פנויים לא מעטים. אינני יודע כמה זה מייצג.
המלצתי: במקומות שאינן שמורות טבע, כדאי להזמין לינות שאינן כרוכות במקדמה ושמאפשרות ביטול / שינוי עד יום ההגעה, או לכל היותר עד 24 שעות לפני יום ההגעה.
בשמורות טבע, למשל אם רוצים ללון ב-Crater Lake, אין מנוס מהזמנה מראש, שאפילו כרוכה בחיוב לילה ראשון מראש ובדמי ביטול.
-
הזמנת מלון באורגוןבהמון מקומות לינה יש מדיניות ביטול נוחה- של עד 24 שעות לפני ללא חיוב.
ככה שאם אתם סוטים מהמסלול שתכננתם- אתם יכולים לעשות שינויים.
אנחנו עשינו טיול קמפינג שנה שעברה, וכשחיפשנו לינה במלון בחלק הנסיעה מבנד מערבה- אפשר היה למצוא, בעיקר אם אתם זוג, גם ברגע האחרון. אם אתם משפחה זה יכול להיות בעייתי יותר בגלל גודל חדרים.
-
הזמנת מלון באורגוןאני נוהג לנסוע עם מחשב נייד (גם smart phone או טאבלט יכולים לספק) ולהזמין לינות במהלך הנסיעה. בטיול שלי בספטמבר 2012, לא היתה לי בעיה למצוא לינות באורגון, כאשר ההזמנה היתה יום, יומיים מראש.
אגב, מבלי קשר לעובדה שיש מס על לינות במלונות באורגון, לא ברורה לי ההתלבטות בענין זה בין הזמנה מראש להופעה במלון. לו לא היה מס על לינות באורגון, לדעתי המס לא היה נגבה מכם בין אם ההזמנה היתה בזמן שאתם בקליפורניה ובין אם הופעתם במלון.