נופש במאמאיה רומניה
-
האם יש מישהו שיכול לתת חוות דעת על המקום לטיול עם ילדים ?
-
נופש במאמאיה רומניהקודם כל המקום יפיפה זו רצועת חוף שממזרח לה ים וממערב אגם ישנה טיילת ארוכה של מספר קמ עמוסה במסעדות בתי קפה וחנויות והמון המון רומנים בחופשה אוירה שמחה ותוססת .
בטיילת עצמה יש כמובן ים והמון פעילויות לילדים (בתשלום -אבל שם העלות יחסית לישראל הוא שליש) ישנן טרמפולינות,כירכרות עם סוסים,סאגווי ועוד מעל הטיילת יש רכבל שהנסיעה בו היא חוויה בפני עצמה הולכים לכיוון אחד וחוזרים ברכבל.
מזון - המון המון אוכל לילדים מביגלה,תירס מבושל,גלידות ועוד
בכללי יש במאמיה -פארק מים ענק,דולפינריום,לונה פארק ווכשהייתי לפני שנה גם קרקס (אמיתי כמו של פעם)
מבחינת המלונות - לא לכל המלונות יש בריכה צריך לשים לב לפני שמזמינים ולא כל המלונות צמודים לים .
תהנו אנחנו מאוד נהנו ונחזור
-
נופש במאמאיה רומניהשכחתי לציין ספורט מים - סירות פדלים,סירות בננה,מצנחים,אופועי ים ועוד
-
נופש במאמאיה רומניהיש לקחת בחשבון שבחודשי הקיץ יש צפיפות גדולה מאוד של נופשים ברצועת החוף הצרה
-
נופש במאמאיה רומניהוזה מה שמוסיף לאוירה כמו שהבת שלי אומרת "חגיגה גדולה"
-
נופש במאמאיה רומניהאתמול במאמאיה וקונסטנצה כנסו לסרטון בקישור
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/VIDEO+Co nstanta+si+Mamaia+sub+ape+in+urma+unei+ploi+torentiale
-
נופש במאמאיה רומניהזה קורה בונציה לפחות פעמיים בחודש ואף אחד לא מתרגש
-
נופש במאמאיה רומניהנופש בממאיה אני בעד!
אם תחפש בפורום משפחות, תמצא דיווח שלי מלפניי שנה. מקווה שאוטוטו יהיה זמן לגלם את הדיווח לבלוג.
יש המון משפחות שמגיעות לממאיה עם ילדים וכפי שצוין, יש לא מעט פעילויות לילדים.
יש בתי מלון המותאמים לשהייה עם ילדים סטייל קלאב מד כזה וכמובן שיש אפשרות לצאת לטיולי טבע באזור, כולל דלתת הדנובה.
-