מרכז אמריקה
-
היי אני טסה עוד חודשיים למרכז אמריקה לפנמה, קוסטה ריקה, גמייקה, קובה, גוואטמלה ומקסיקו לחצי שנה.. רציתי לדעת כמה יצא לי פחות או יותר הטיול.. אני יודעת שכל אחד זה משהו אחר.. תחשיבו אותי כמטייל ממוצע. ולא כולל טיסת הלוך חזור .. תודה מראש

-
מרכז אמריקהשאלה קשה
1. למכסיקו מקובל להגיד 1200$ לאדם לשבועיים, רוב המדינות שיש לך שם בערך אותו סכום. גווטמאלה - 800$, קובה- אם את מטיילת לבד אנשים כבר ציינו גם 100$ ליום ( בעיקר בגלל שאין לך עם מי לחלוק חדר)
2. שימי לב שיש לך שם מדינות איים- והם לא כרטיס הלוך ושוב לאזור זה של העולם- מה שאומר עוד עלויות לטיסות בינ"ל
3. בכל זאת מציע לך גם להסתכל על גישת התקציב שלי- אולי רעיון הטיול שלך שונה ויכול להיות יותר זול. אני מנסה להצמד לממוצע- כי אני בד"כ מטייל בתקציב יותר נמוך ממה שהממוצע מציין.
והנה גם חיפוש בפורום:
מה מקבלים כשרושמים עלויות בחיפוש בפורום
-
מרכז אמריקה1200 דולר לשבועיים במקסיקו?! וואו זה מלא, באמת? כלומר שהמטייל הממוצע מוציא 2400 דולר (!!) בחודש במקסיקו? היתכן?

-
מרכז אמריקההיתכן- הכל יתכן.
כמו שאמרתי- זו שאלה מסובכת ואני עונה לפי תשובות שעונים פה בפורום ונראה לי שמקובלות על אנשים.
אז אני לא יודע בדיוק איזה תנאים את מחפשת, מה את מתכננת לעשות וכו'- ולכן אני מציע לכל אחד לחשב לעצמו ואפשר לראות את השיטה שלי בשאלות נפוצות.
אני באופן אישי לא מטייל בסכומים האלו, אני למשל במדינות הזולות אוציא משהו כמו 20-25% פחות, אבל אני לא חושב שלרוב הגולשים בפורום יש התנהלות דומה לשלי.....