עכשיו בקופיפי כמה שאלות...
-
היי לכולם,אנחנו נמצאים עכשיו בקופיפי,מישהו יודע איך להגיע למסעדה של סמי הקטן? יש המלצות על מנות צמחוניות שאפשר לאכול בתאילנד? אני לא אוכלת בשר ודגים בכלל...החלב כאן זה חלב של פרה או של חיות אחרות?ומה יותר מומלץ טיול 4 האיים או טיול 7 האיים? אשמח מאוד אם תענו

-
עכשיו בקופיפי כמה שאלות...יש כאן מישו שיודע ויכול לענות בבקשה?
️ -
עכשיו בקופיפי כמה שאלות...לדעתי עדיף שתחכו לתשובה מוסמכת כאן !
עדיף מאשר לצאת שניה החוצה ולשאול את המקומיים או איזה ישראלי אחר איפה נמצא סמי הקטן (אח של אורן?) הרי קופיפי זה אי ענק כל כך שלמצוא איזה סמי בטח יקח כמה שנים.....עדיף גם שלא תחפשו בגוגל ! גוגל רק יתן לכם את התשובה תוך רבע שניה ! חבל....המתינו כאן לתשובה !
בקשר למנות צמחוניות גם כאן עדיף שתחכו לתשובה כאן ועד אז לא תאכלו
זה בטוח עדיף יותר מלגשת לאיזה מסעדה ולנסות לאכול איזה מנה צמחונית ולבדוק אם טעימה לכם ואם לא אז בארוחה הבאה לנסות אחרת. חכו לתשובה כאן בפורום !
עד אז - לא לאכול כלום !!!! צום !
לגבי הטיולים 4 או 7 גם כאן חכו כאן לתשובה ! אל תעשו את הטיול עד שלא תקבלו תשובה! גם אל תעשו חיפוש קצרצר כאן באתר או בגוגל ואל "תתחקרו" אף תאילנדי מסוכנות נסיעות ואל תשאלו אף אדם תייר שתפגשו ברחוב ובמקרה עשה !
העיקר אחר כך חוזרים לישראל ומספרי סיפורי גבורה ומומחיות מהטיול בתאילנד
-
היי זיקוכניראה ניסית להוציא אותי מטומטמת אבל מסתבר שאתה עצמך לא העיפרון הכי מחודד בקלמר כי אם היית חושב קצת יותר לעומק היית מבין לבד שדווקא כן שאלתי כאן גם מקומיים וגם ישראלים וגם חיפשתי בעצמי ברחבי האי ובגוגל ולצערי אין כאן שום זכר לסמי,שאלתי כאן בפורום כיוון שיש כאן אנשים מקסימים שמאוד עזרו לי בכל שאלה ששאלתי ואפילו השתמשתי בעצות שקיבלתי לתכנון הטיול,שמתי לב שאתה אוהב לעקוץ אז פשוט תשמור את ההערות שלך לעצמך כי במיקרה שלך סייג לחכמה שתיקה
-
אאוצזיקו באמת נסחפת...
חאלס...
גוד שבס
-
אאוצכנראה שסמי או אורן כבר סגרו..
טיול 4 האיים הוא היפה משני הטיולים.(תבררו שאכן זה הטיול ל"ג'יימס בונד איילנד")
החלב הוא גם של פרה ויש גם חלב סויה.(צמחי)
-
תודה איתן