סקרמנטו
-
ממשיך לתכנן את הטיול חברים בארהב אחרי צבא (עוד 10 ימים!)
אחד החברה עוזב אותנו בבוקר של ה27 באוגוסט בסקרמנטו וחבר נוסף מצטרף ב29 באוגוסט, נוחת בסקרמנטו. נוצר לי רווח של יומיים שאני תוהה מה לעשות בו, שכן לאחר מכן אני ממשיך לטאהו, יוסמיטי, סן פרנסיסקו ושאר המקומות השווים של קליפורניה.
מחפש מקומות נחמדים (יומיים) לבלות בהם באזור. באותו שלב נהיה רק שניים.
בנוסף ב16-15 ביולי יש לי נסיעה בין שיקאגו לקנזס סיטי (לטובת הופעה של פול מקרטני ב16). אם למישהו יש מקומות נחמדים שהוא מכיר בדרך (נשרוד גם אם מדובר בסטייה קטנה) אשמח לשמוע.
תודה מראש
-
סקרמנטובסקרמנטו די חם בקיץ. מעל שלושים מעלות בצל במשך היום. תהיה שם עם רכב? מאיזה כיוון אתה מגיע לשם (כדי לדעת איפה כבר ביקרת). אם לא היית, ולא מתכנן להיות, אז פארק לאומי לאסן נראה לי אופציה נעימה וקרירה. כמובן, סן פרנסיסקו עצמה במרחק שעתיים נסיעה ותמיד יש מה לעשות שם.
-
סקרמנטולגבי שיקאגו-קנזאס סיטי, אנא פרט קצת יותר. מאיפה מגיעים ולאן ממשיכים, וכמה זמן בכל מקום. בעיקרון, אפשר לנסוע דרך דה מוין באייווה או דרך סיינט לואיס. לא הייתי בדה מוין, אבל בסיינט לואיס הייתי פעמיים ובהחלט יש מה לעשות שם יומיים.
-
סקרמנטוביקור בקפיטול הישן
ביקור ב-OLD SACRAMENTO, ארוחה טובה באיזו מסעדה שם.
באיזי, תטיילו שם כמה שעות טובות. יומיים בעיר לא הייתי, רק יום אחד.
-
סקרמנטוישנו גם מוזיאון המכוניות של קליפורניה, אבל זה עולה 8 דולר כניסה למבוגר:
-
סקרמנטושלום,
אפשר לחשוב גם על איזור HWY49-GOLD RUSH
תוכל לקרוא בסיפור הזה (החל מתגובה 42) על נקודות עניין באיזור
וגם כאן.
בהצלחה
-
סקרמנטוביליתי כיום בסקרמנטו בסוף שבוע של נסיעת עבודה. ביקרתי ב- state house של קליפורניה, ב- old sacramento, איזור משוחזר לתחילת ימיה של העיר עם מסעדות וחנויות בעיצוב ישן. כמו כן, גם ב- fort (שמו ברח לי) שממנו התחילה העיר, ועושים שם שחזור על ידי שחקנים של יושבי ה- fort, בדומה לאתרים רבים דומים לאלו במקומות אחרים (למשל, הנפח, בעלת בית מאותה תקופה וכו').
אם יש לך יומיים, תצטרך לחפש עוד דברים לעשות שם מעבר לאתרים בהם ביקרתי.