כפרי הנופש של סנטר פארקס
-
אנחנו מעוניינים לערוך טיול בן שבוע להולנד. המטרה שלנו היא טיול נינוח . מעט לטייל והרבה להסתלבט. מה דעתכם על כפרי הנופש של סנטר פארקס? איך הם בהשוואה לרשת של לנדל? אנחנו משפחה בת 5 נפשות. -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reב-4 הקייצים האחרונים היינו בכפרי הנופש של סנטר פרקס. המקום מעולה למשפחות (גם אנחנו 5 נפשות) מאפשר המון פעילויות וכיף במקום וכן גיחות לאתרים באזור (צריך רכב כמובן). לגבי לנדל פרקס, שמעתי שגם שם נחמד אם כי פחות מפותח מסנטר פרקס. האטרקציות המרכזיות בסנטר פר -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reמצטרפת בחום להמלצות. כפרי הנופש של סנטר פארקס הם הטובים ביותר בהולנד ועולים על כל האחרים בכמה דרגות. הכפרים של לנדל פארק סבירים בהלחט, אבל מתאימים יותר במקום לינה ולא כמקום לבילוי ונופש. אין מה להשוות את הבתים, הסביבה והאטרקציות במקום. מצורפת כתבה בנושא.
כתבה על סנטר פארקס
המחירון החדש של סנטר פארקס -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reאולי במקרה היית בצרפת בכפר נופש של סנטר פארקס אני מחפשת נואשות לפארק מתאים לילדים קטנים (7,4,2) -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reיש בצרפת שני פארקים של סנטר פארקס. האחד בנורמנדי והשני בעמק הלואר. אני אישית הייתי בפארק בנורמנדי אשר היה מעולה. שמעתי חוות דעת נהדרות גם על הפארק השני. שניהם מתאימים ביותר לילדים בגילאים שציינת. לפרטים נוספים פני לחברת גרייבר המשווקת אותם. -
כפרי סנטר פארקס-כל הכבוד !אני רוצה לשבח את רוח הצרכנות של משתתפי הפורום. רק בזכות התעקשותינו לא לשלם את המחירים היקרים של גרייבר נשברה הסוכנות והורידה את המחיר כל כך (תתארו לעצמכם איזה רווח היה גלום בעיסקה המקורית !). רק חבל שרבים וטובים (כמוני) כבר הזמינו בדרכים עקיפות ,שלא לדבר -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reהאם מישהו שהה באחד הפארקים באנגליה? אשמח לקבל המלצות. -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reהיינו בזה של לנדאל והיה כיף לא רגיל! הזמנו דרך האינטרנט והטלפון. הביתנים מצויידים פיקס (מיקרו, פרקולטור, גז, וכן ציוד מטבח מושלם) סלון מוקף בזכוכיות לטבע ומרווח גדול בין מבנה למבנה. ולא ראינו ישראלים. יתרון? -
כפרי הנופש לנדל:Reיש סגנונות טיול ונופש שונים. מי שרוצה לבלות בתוך כפר הנופש את חלקה (הגדול/קטן) של החופשה- יבחר פארק שאיכות השירותים המקומיים שלו, והאפשרות לבלות בתוכו הם רבים. מי שמעדיף בהולנד לטייל בהולנד ולמצות את המיטב שיש למדינה זו להציע למטיילים, יבחר כנראה פארק ש -
כפרי הנופש של סנטר פארקס:Reאנחנו היינו בשנה שעברה שבוע בסנטר פארקס ושבוע בלנדל פארק. ההבדל היה עצום. כשהיינו בלנדל פארק הילדים לא הפסיקו לקטר שהם רוצים לחזור לסנטר פארקס, כמה שהיה שם כיף ונהדר וכמה משעמם להם בלנדל (למרות שטיילנו ולקחנו אותם למקומות נהדרים). חוץ מזה דווקא פגשנו בלנד