מלון בבנגקוק
-
אנחנו מחפשים מקום נקי ונחמד בבנגקוק, עד 1500 בהט, באיזור סוקומוויט. מישהו מכיר? משיטוט באתרי מלונות אני רואה שהמחירים יחסית יקרים (יחסית...הלוואי שיכולנו להזמין משהו בארץ גם בכפול מהמחירים האלה).
תודה

-
מלון בבנגקוקסוקהומויט זהו המקום המבוקש ביותר בבנגקוק ובו מספר המלונות הגדול ביותר.
התקציב שהגבלת את עצמך הוא נמוך יחסית לבנגקוק ולסוקהומויט בפרט אולם ניתן למצוא מלונות גם בתקציב נמוך יותר בכל סביבה.
מלון Royal President הוא מלון טוב שיכול לענות על הצרכים שלכם, פחות או יותר סביב התקציב שהצגת. המלון נמצא בסוקהומויט סוי 15.
זהו מעין מלון משפחתי עם חדרים נוחים וגדולים וכולל ארוחת בוקר טובה יחסית.
(גילוי נאות, המלון היה מלון הבית שלי במשך שנים רבות כך שיש לי עדין סנטימנטים אליו ולאנשי הצוות)
-
מלון בבנגקוקהיי המלון נראה אחלה תמורת המחיר שלו, תוכל בבקשה לחדד לי איפה הוא ממוקמם. פעם ראשונה בתאילנד
אז אני מהמתחילים...תודה! -
מלון בבנגקוקתודה רבה

-
מלון בבנגקוקלא אמיר אבל מכיר קצת את האזור..
סוקומוויט הוא הרחוב שבו נמצאים הרבה מהקניונים הגדולים בבנגקוק.סנטרל וורלד,סיאם פרגון,צ'יט לום וכו'.
סוי 15 הוא אחד הרחובות הצדדים שיוצאים מהסוקומ וויט ונמצא בדיוק בין 2 תחנות רכבת.asok ו nana.
מהמלון שלכם זה רבע שעה הליכה(גג)לאחת התחנות הללו.
-
עוד שאלהיש לך עוד רעיונות למלונות בטווח המחירים הזה או קצת יותר? אנחנו מחפשים איזור עם קניות ביום אבל שלא יהיה "מת" בלילה....
-
חפשו בהוטל קומביין לפי איזור סוקומביטדרגו את הסדר לפי מחיר
סננו את דרגת המלון שאתם מעוניינים נניח 3 -4 כוכבים
ואז תבחנו את הציון ולא פחות את התמונות ומיקום על המפה.
השיטה בבנקוק ובכלל בתאילנד רחוב ראשי ורחובות צד שיוצאם ממנו
מצד אחד זוגיים וצד שני אי זוגיים
סוקמביט רחוב ענק ורחובות הצד גם ארוכים נניח סוקומסיט 122 הכי רחוק מסוקמביט
הוא במרחק של כ5-6 ק"מ מסוקמביט 3 בקצה
-
עוד שאלהבהמשך לדבריו של איתן, רחוב סוקהומויט, במיוחד בקטע הזה שלו - בין סמטאות 9-19 הוא רחוב שוקק מאד בכל שעות היום והלילה, הן ברחוב הראשי והן בסמטאות סביבו.. מרבית המועדונים הגדולים והרבה מסעדות טובות, מכל הסוגים, פזורות באזור זה.
סוי מספר 11 הוא אחד מהמקומות התוססים באזור, דוכנים רבים המהווים מעין שוק צבעוני ותוסס פעיל בכל שעות היום והלילה. (במשך 24 שעות ביממה), לאורכו תוכלו למצוא מספר מלונות טובים בטווח מחירים רחב.
יתרונו הגדול של האזור הוא בנגישותו הרבה לרכבת העילית הנעה לאורכו ומגיעה ישירות וכך מחברת בעצם בין כל הקניונים הגדולים. תוכלו להכנס ישירות לקניון Terminal 21, הנמצא בצומת אסוק/סוקהומויט 19-21 ולהגיע ממנו תוך מספר דקות בודדות לכל אחד מן הקניונים בכיכר סיאם.
הנגישות לרכבת העילית בבנגקוק חשובה לדעתי מאד היות והיא מאפשרת יכולת להתניידות קלה ומהירה במיוחד בשעות העומס או בגשם סוחף מבלי להתקע בפקקים או להמתין שמזג האויר יתבהר...