ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נופש ברומניה

פורום אירופה
    6
    7
    1423
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הלל ש
      הלל ש נערך לאחרונה על ידי

אני ואשתי חושבים לנוסוע באוגוסט לנופש בסיניה שברומניה, ואנחנו מתלבטים כמה זמן להיות שם. אנחנו בעיקר באים לנוח אבל גם נשמח לטייל. המחשבה היא על שבוע ימים אבל אנחנו חוששים שאולי לא יהיה יותר מדי מה לעשות שם שבוע  נשמח לשמוע ממי שהיה.

לגבי לינה חשבנו על Pension Casa Iris , מה אומרים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • R e e F
        R e e F נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

אתה צודק, שבוע באזור סינאיה , גם אם מכניסים את האתרים הסמוכים בברשוב רבתי, זה הרבה זמן ומעבר לסביר.

באופן אישי לא מכיר ולא התארחתי בפנסיון המדובר, לכן לא אוכל לחוות דעתי עליו.

מה כן?

גזור מתוך המפה שאני מצרף לך את הנעצים הכחולים ותקבל תמונת מצב על מה יש לראות ומה מוכר באזור:

מפת גוגל

לנופש וחופש באיזי עם רצון לנפוש באזור ברשוב במשך שבוע, הייתי מוסיף איזה 2 לילות בבוקרשט , כאן אני מפנה אות לנעצים האדומים ובכך למעשה סגרת לעצמך את השבוע, עם לינות ב- 2 מוקדים עיקריים.

קח בחשבון שלא מן הנמנע שתצטרכו לשכור רכב כדי לטייל באזור, הרי אתם רוצים לטייל בכיף ובאיזי וזאת לא תשיגו בהתניידות בתחבורה ציבורית.

• אמה
          אמה נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

לפני פחות משנה,בני דודים שלי טיילו ברומניה שבוע,מלינת כוכב בסיניה. היו בטיול מאורגן.כך שלא הם נהגו את מרחקי הנסיעה הארוכים ומראש המסלול היה ידוע ולא ניתן לשינוי. בסיניה, אפשר לשכור/לארגן נהג לטיולים יומיים או לשכור רכב.כמובן הכול תלוי ברצון,אפשרויות המטייל עצמו.אם אוהבים מסעדות,מקומות יותר תוססים,בילוי ערב...לינה בברשוב תהיה מתאימה יותר,חוץ ממלונות ברשוב,יש בבוקינג לא מעט פנסיונים משווקים בעיר.

אפשר,כמו שריף הציע, להשאיר יומיים לבוקרשט. היא מספיק ירוקה עם מרכז עיר עתיקה נעים וכך תראו מקומות נוספים.

אמה

• red dot
            red dot נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

לפי דעתי זה עניין של החלטה, התנהלות וציפיות.

בקיץ הקודם אנחנו  (זוג + 2 קטנות) לנו 6 לילות ברשנוב. נהננו מ א ו ד! ובשמחה היינו נשארים אבל סגרנו מראש את כל הטיול. קמנו מאוחר (יחסית לזאטוטיות שלנו), אכלנו ארוחת בוקר לאט. התארגנו בעצלתיים. המטרה היתה בכל יום אטרקציה אחת גן שעשועים אחד והפסקת גלידה/ קפה /בירה לפחות אחת.

ציינת שאתם בעניין של מנוחה. לפי הנסיון היחיד שלי ברומניה זו אחת מהנקודות ברומניה המאפשרות כוכב נחמד ומעניין עם הרבה לראות ולעשות בלי להיות הרבה על הכביש עם מזג אוויר מעולה.

באותה הנשימה אומר שהמשך הטיול היה מהנה מאד! עם טעם של עוד!

והנה אנחנו נשבנו בקסמיה ושוב אנחנו בדרך לרומניה הקיץ

• hאורי
              hאורי נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

קשה לענות על שאלה כזו.וגם,אני כבר ממש לא מעודכן על אפשרויות הנופש בסיניה ובכלל באזור, מה באמת נקרא אצל השואל "נופש" ואייך הוא מתכוון לנפוש. עם או בלי רכב עם או בלי קפיצות לסיגישוארה או לספאנטה אנה.עם או בלי טרק מבאבלה ועד בראן,חיפוש פטריות ביערות,טיולי ג'יפים ,רכיבה על סוסים ,אופנועי שטח וכן הלאה.כל האפשרויות האלו כבר היו במקום לפני 9 שנים היום בודאי שאמצעי בילוי החופש רק התרבו.

לישראלי המתרוצץ ,שבוע בסינאיה ,זה הרבה מדי זמן .אבל יש אנשים שגם חופש של חודש באזור אחד ,לא יספיק להם.הנה אני חוזר לרומניה בקרוב מאוד לאזור האפוסן (שייש מרתקים ממנו). נוסעים בין השאר לשבוע להתישב בקבאנה בתוך היערות ולהסניף את הטבע וזה אחרי שבוע בפליקס במרחצאות.למרבית הכותבים כאן ,לאפוסן יספיקו יומיים ולגליל העליון יום.

אגב יום אחדבגליל העליון לזוג בצימר טוב,בלי חישובי דלק ואוכל (שעולים גם כאן בארץ אבל  יותר)יום כזה יעלה לפחות 800 שקל ושלושה ימים בס"ה 510 יורו.במחירי הטיסה והשכרת הרכב ברומניה לו יצאנו רק לשלושה ימים!!!!היה עולה התענוג 75 יורו לרכב 250 יורו הטיסה ו 14 עד 25 יורו לקאבנה ביער. זה ביחד שווה או נמוך לנופש בארץ ועוד לא דיברנו על יממלח ועוד לא דיברנו על עלויות בנסיעה ארוכה יותר  ותחת איזו הגדרת חופש.

• hאורי
                hאורי נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

אוף טעיתי בחשבוןsad הקבנה תעלה לנו בפועל 3X14=42  אירו

וס''ה שלושת הימים התיאורטיים שסופגים את מלוא עלות הטיסה לזוג רק 367 יורו העודף 

יספיק לעוד 3 ימים לינה ורכב וכמעט לכל השבוע.

• טובהמ
                  טובהמ נערך לאחרונה על ידי

נופש ברומניה

האמת המחירים ברומניה ממש שערוריתיים 

לינה מלכותית בסיגשווארה   40 אירו לחדר ב   Vila Franka       

ארוחת ערב ב Pizzeria San Gennaro -  מנות ראשונות סלט קפרזה + פוקצ'ות שמכינים במקום בתנור אבן +מרקים טעימים 2 פיצות על תנור לבנים+בירות 2 צלחות פסטות טעימות ומים .נחשו כמה עלתה ארוחה ל4 אנשים ?? 120 ליי - כל 1 מאיתנו בתורו בדק את החשבון ולא האמין . 

אז אורי מגיע לך עוד פעם רומניה 

הרגשה מלכותית בוילה פרנקה.jpg

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון