המלצות לרומניה
-
שלום.
אנחנו נוסעים בשבוע הבא לטיול שורשים לאזור טרנסילבניה ומרמורש.
האזורים שאנחנו צריכים להיות בהם הם: קלוז-נאפוקה, אראד, אוראדאה, סאטו מארה, וישאו דה סוס, סיגעט, ויואיד. כל זה ב 3.5 ימים.
מעבר לבתי כנסת ובתי קברות במקומות האלה נשמח לקבל המלצות על דברים שחייבים לראות. מערות מלח/נטיפים/נופים/הווי של התושבים ועוד.
אנחנו נוסעים עם נהג צמוד.
נודה לממליצים
-
המלצות לרומניהלא כתבת מהיכן מגיעים ולאן ממשיכים. גם לא פרטת מהו הרכב המשתתפים ובכל זאת אנסה לתרום מעט מידע למרות שלא ביקרתי בכל האתרים עליהם אתה מבקש מידע.
שמתי על גוגל מפה ויצא לי כ-850 ק"מ אם יוצאים מתוך נקודת הנחה שהמוצא והסיום בקלוז'.
נקרא לי בלתי הגיוני בעליל וזה עוד לפני שנכנסים להמלצות ספציפיות.
אני מציע שתעשה סדר במסלול ולמרות כל ה- Must, תצטרכו לוותר (לדעתי לפחות על ארד) שאז לפי גוגל מפה יוצא מסלול של כ-600 ק"מ, כבר מתחיל להתקרב להגיוני.
-
המלצות לרומניהשלום לך שביטף !
את/אתה פותח כל פעם שירשור חדש מבלי לסגור את הישן !
-
המלצות לרומניהמסכים עם ריף,למרות שאפשר לנהוג ברומניה מאות קמ ביום,לא תספיקו את כל מה שאתם רוצי בפרק זמן קצרצר
כדי להספיק תורידו את ארד= אוראדיה מהתכנון כדי להספיק את היתר
או הפוך בהתאם לצרכים המשפחתיים שלכם
-
המלצות לרומניהתודה על התגובות.
הבנתי שלקחנו הרבה בקצת ימים.
לפי המדריך שלנו אפשר לראות את המקומות, כשהוא יודע להגיע ספציפית לבתי כנסת והעלמין שאנחנו מחפשים וקצת בעיירות וישאר קצת זמן לנופים ואתרים.
התכנון בערך: נחיתה בצהריים בקלוז', נסיעה לוישאו דה סוס ומשם ליואיד. לינה במקום או בסיגעט. ביום השני סיגעט, טאטו מארה. בשלישי נסיעה עד לארד - משם המשפחה - וחזה ללינה באורדיאה. באחרון אורדיאה, נסיעה לכיוון קלוז' (טיסה בבוקר הבא) וטיול באזור.
הכל גמיש. אם יש אתרים לראות בדרך אשמח לקבל ולעדכן את התכנון.
בכל מקרה, תודה לעונים.
-
המלצות לרומניהאיך סוגרים שרשור?
-
המלצות לרומניהלא נהוג לפתוח עוד הודעה עם אותו נושא
אין צורך ל"סגור" שרשור.
בעתיד- שים לב.