ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שק שינה- cat`s meow או rosa

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    5
    978
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • israelzi
      israelzi נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני מתכננת לטוס לדרום אמריקה לאנדיות לתקופה של כ-3 חודשים הכוללת טרקים, ומתלבטת בבחירה בין שני שקי שינה: - cat`s meow לנשים של חברת TNF, במחיר 110 דולר - rosa לנשים של חברת sierra design, במחיר 70 דולר שני שקי השינה מוצהרים כטמפ` 7- comfort, ו
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שק שינה- cat`s meow או rosa
        לפי זה שאת נותנת מחירים בדולרים אז אני מניח שאת לא קונה בארץ (ואולי כדי לחשוב לקנות פה בשביל האחריות) בכל מקרה לא ענייני. את בחורה אם אני מבין נכון ועל כן אני ממליץ לך לבדוק את הדגם נשים של ה cats moew שנקרא אחרת אני פשוט לא זוכר את השם בדיקה באתר של ה
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שק שינה- cat`s meow או rosa:Re
          תראי, שתי החברות מצויינות ואישית אני חושב שאם אפשר לחסוך כסף ועדיין לקבל איכות טובה, עדיף! לא יהיה לך קר עם הסיירה. טיול מהנה
          • YGH
            YGH נערך לאחרונה על ידי

שניהם שק''שים טובים.
            מקובל שהדירוג של הרוזה טיפ-טיפה יותר אופטימי משל ה-Cat`s Meow, אבל זה בהשוואה של דגם נשים (Cat`s Walk) מול דגם נשים. בכל אופן, ודאי שאם יש את דגם הגברים של ה-Cat`s Meow ואת הרוזה - עדיף הרוזה. אחרת - האמת, שגם הייתי חושב שהרוזה עדיף. הפערים קטנים מספיק כד
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שק שינה- cat`s meow או rosa:Re
              קצת גלישה באינטרנט מעלה ששני הדגמים כבר רצים כמה שנים טובות ותמיד יש המהללים ויש המתלוננים (ולפעמים בצדק). לכי לחנות שוב ונסי את השקש''ים במקום (מאוד מקובל בארה''ב). שימי לב לעובי השק''ש: ה CATS MEOW נותן תחושה עבה יותר, יותר מרווח לגוף (בדקי בספסיפיקציו
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון