עזרה בתכנון מסלול להולנד
-
שלום לכולם.
בחודש יולי אנו נוסעים ל- שמונה ימים. (הורים + 14, 12)
לנים במלון הולידי אין בדרום אמסטרדם ומתכננים לנסוע בתחבורה ציבורית בעיקר.
3 ימים באמסטרדם (המיטב שמופיע בהמלצות הפורום)
יום באפטלינג
יומיים- שלושה מחוץ להולנד (חיטהורן, וולנדם, הארלם, זאנס סחאנס)
אני מתלבטת האם לשכור רכב לנסיעות מחוץ להולנד או להסתפק בתחבורה הציבורית (עם כרטיסי ההולנד פס)
חשבתי לשכור רכב לשלושה ימים (אפטלינג והכפרים בסביבה). כי הנסיעות ארוכות מאוד.
אשמח לכל עזרה בתכנון נכון של המסלול ובשאלה לגבי כדאיות השכרת הרכב.
תודה לכולם!
-
עזרה בתכנון מסלול להולנדקבלו שני קישורי אתרים,בתחבורה הציבורית.בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
עזרה בתכנון מסלול להולנדתודה רבה!

-
עזרה בתכנון מסלול להולנדהי.
אם אתם בוחרים ללון כל הלילות באמסטרדם, אני הייתי מתמקדת יותר באמסטרדם ומקסימום יומיים יוצאת החוצה. יום אחד לאפטלינג (לפני שנים רבות נסענו לשם בתחבורה ציבורית. לפני שנתיים היינו עם רכב ועם ילדים בגיל ילדכם. בכל המקרים הייתה הנאה גדולה), ויום אחר לכפרי הדייגים (למען הגלוי הנאות, זו עדות שמיעה. 3 פעמים הייתי בהולנד ואף פעם לא בכפרי הדייגים שמצפון לה...). לחיטהורן לא הייתי נוסעת בתחבורה ציבורית. היא די רחוקה והבילוי בה הוא מקסימום 3-4 שעות, כך שתבלו יותר זמן בנסיעות. למרות שמאוד מאוד אהבנו את הבילוי שם, נראה לי לא לעניין בהקשר שלכם.
אפשרות אחרת, שגם היא מקריאה כאן בפורום ולא מניסיון אישי - לצאת לטיול מחוץ לאמסטרדם עם ארנון אבן צור. היו המלצות ממש טובות. אם זה בא בחשבון, אני יכולה לחפש את האתר שלו.
ומה שבאמת הייתי עושה בטיול ראשון בהולנד עם מתבגרים: יומיים-שלושה באמסטרדם ללא רכב והשאר לינה באיזו חווה או כפר נופש עם רכב.