נחיתה בניוארק
-
האם כדאי לקחת רכבת לטיימסקוור או שעדיף מונית? מה הפרשי המחירים בכלל..??
-
נחיתה בניוארקמה לגבי ניוארק?
-
נחיתה בניוארקהאם כדאי לקחת רכבת לטיימסקוור או שעדיף מונית? מה הפרשי המחירים בכלל..??
(הנחיתה ב5:00 בבוקר)
-
נחיתה בניוארקמזכרוני, אין רכבת לטיימס סקוור.
אתה צריך לקחת את ה AIRTRAIN (שסגור כרגע לשיפוצים) לתחנת הרכב, משם רכבת ל PEN STATION שזה ברחוב 34 .משם או מונית או רכבת תחתית או ברגל.
מזמן לא לקחתי מונית מניוארק, בזמנו לא היה מחיר קבוע ויצא לי כ 70$
(רק ה TOLL להכנס למנהטן זה 13$ ויש גם TOLL של כמה דולרים בדרך המהירה מניוארק עד למנהרה)
-
כמה אנשים אתם ? Ground Transportation EWR1-2 רכבת יותר חסכוני 12 / 14 $ לא זוכר בדיוק.
מונית 50$ + טיפ
מה שכן לוקח זמן
בהתחלה עולים על AIR TRAIN הרכבת החשמלית העילית שמובילה מהטרמינל לתחנת הרכבת NEWARK
ושם לוקחים רכבת. לNYC PENN STATION ( יש גם ניוארק פן סטישן אז שימו לב)
בשעות האלו נדמה לי כל 40 דקות יש רכבת שלוקחת 20 דקות.
יקח שעה +
במונית בטח 45 דקות...
-
נחיתה בניוארקרק לשם העדכון:
המונית תעלה לך 80 עד 100$ תלוי בפקקים.
זה מה שאני קורא באינטרנט.
אין מחיר FIX כמו מ JFK
-
כמה אנשים אתם ? Ground Transportation EWRזוג
-
נחיתה בניוארקמתי אתם נוסעים? כמו שנכתב פה, האייר טריין בשיפוצים. לפי האתר שלהם, לא יפתח לפני ה-15 ביולי. בינתיים יש שאטל אוטובוסים חלופי. צריך לצאת מהמבנה, לעמוד בתור (יש סדרנים, לא מהמנומסים ביותר בעולם), לעלות לאוטובוס עם המזוודות. לא הכי נוח בעולם, אבל לזוג בלי ילדים זה בסדר.
-
נחיתה בניוארקהיי תודה,
נוסעים בתחילת/אמצע ספטמבר..
שמעתי שכדאי לקנות כרטיס שבועי שבו ניתן לנסוע גם ברכבת וגם באוטובוס,
האם את ממליצה?
-
נחיתה בניוארקכרטיס שבועי הוא מעולה אם נוסעים לשבוע, אבל סביר שמיותר אם נוסעים ליומיים

רוצה לפרט קצת על מי אתם, לכמה זמן נוסעים ובאיזה הרכב?
-
נחיתה בניוארקאז ככה.. כמו שאמרתי אנחנו זוג מתכננים לתחילת אמצע ספטמבר, 9 ימים רק בניו יורק (כל דבר אחר כמו למשל מפלי הניאגרה זה נראה לי לחוץ מידי מבחינת המרחק והזמן) ד״א מקום לינה עדיין לא סגור אבל הכיוון הוא באיזור הטיימסקוואר אם יש המלצות לא יקר! אשמח לקבל...

-
נחיתה בניוארקדווקא אפשר לתכנן לא מעט טיולים חביבים של 4-5 ימים מחוץ לניו יורק. לא חייבים להגיע עד הניאגרה. אם בא לכם לצאת קצת מהעיר אפשר לשלב טיול בעמק ההדסון, בפנסילבניה ואפילו בצפון מדינת ניו יורק או בדרום ניו אינגלנד.