עם גזיה במטוס
-
שלום לכולם, מה בדיוק הבעיה עם מיכל גז בטיסה? זה נכון שאסור להעלות מיכל גז למטוס? אם כן אז מה עושים? קונים מיכל מתאים בחו``ל? תודה, טל. -
כןקונים מיכל מתאים בחו''ל,או לפני כן קונים כירת בישול אחרת שלא עובדת על גז (כהליה,בנזיניה....למשל) -
כן:Reבניזיניה וכהליה יקרות בטירוף יחסית לשימוש אותו אני מייעד להן.. אני לא בעניין של לבשל בשטח, אלא בעיקר להשתמש בגזיה כמו שמשתמשים בה ב23 ימי מילואים באמצע החורף בצאלים, ותו לא. לכן השקעה מעבר לגזיה נראית לי מיותרת. -
נו,אחלה.אז לך על הגזיה,ותקנה שם בלונים.... -
הסבר פשוט על למה אסורפשוט מאוד בטיחות!!! 1. אם היו נותנים לעלות בלוני גז למטוס אז למה שלא יתנו לך להביא כבר איזה לבנת חבלה למטוס . מבלוני גז לא צריך להיות גאון כדי ליצר מטען שיוריד מטוס . 2. בלוני גז הם מיכלי לחץ ובמטוס הלחץ שונה מעל פני הקרקע ואז יתכן ותיהיה טקלה ו -
הסבר פשוט על למה אסורפשוט מאוד בטיחות!!! 1. אם היו נותנים לעלות בלוני גז למטוס אז למה שלא יתנו לך להביא כבר איזה לבנת חבלה למטוס . מבלוני גז לא צריך להיות גאון כדי ליצר מטען שיוריד מטוס . 2. בלוני גז הם מיכלי לחץ ובמטוס הלחץ שונה מעל פני הקרקע ואז יתכן ותהיה תקלה וה -
אני מאמין שנושא החבלה הואיותר משמעותי... זה פשוט דבר שיחסית קל לפוצץ אותו. חור קטן, ניצוץ ואתה מסודר. עניין הפיצוץ כתוצאה מתקלה... לא יודע... בוא נגיד שאם יש תקלה בהשוואת הלחצים בין מה שהולך בתוך המטוס, לבין מה שבסביבתו (רמז : גובה 10 קילומטר, לא נעים), אז נכון שהבלון הכתום והח