ריכוך נעליים
-
יש לי נעליים שהביאו לי לטיול חדשות אבל הבעיה שלי שבצד ברגל שמאל הנעל מכאיבה מישהו יודע כיצד מרככים נעלי עור ????? תודה -
ריכוך נעליים:Reתבדוק קודם כל אם מידת הנעל מתאימה לך. תפתח את השרוכים, תניח את כף הרגל בנעל כך שהיא דורכת (לא עקב מורם) והאצבעות נוגעות בקצה, ותבדוק אם ברווח שנוצר בין העקב לנעל נכנסת לך אצבע. אם המידה בסדר, תלך עם הנעליים כמה שעות בכל יום בתור התחלה, מומלץ להתחיל מהליכ -
ריכוך נעליים:Reלפעמים לוקח זמן להתרגל לנעל חדשה, תן להם צאנס כמה ימים עד שבוע וקצת ואולי הזמו יעשה את שלו-יחד עם זאת על אף שהמידה של הנעל תואמת את המידה הרגילה שלך יש סיכוי שבחברה הספציפית של הנעל הנוכחית המידות קצת שונות ואת זה צריך לבדוק.בהצלחה. -
ריכוך נעליים:Reהמידה בסדר גמור הבעיה היא רק בנעל השמאלית בצד הימני (איפה שיש את העצם העגולה הקרסול) כאבים חזקים איזה סוג של ואקס???? -
ריכוך נעליים:Re1. כפות רגליים אינן זהות בגודלם ולכן עדיין קיימת האופציה של מידה צרה מיד על פי הכף הרגל הרחבה יותר. 2. התרגלות לנעל זה תנאי הכרחי וההמצלה יא לא לנעול אותן לפרק זמן ארוך. יש לנעול לסרגוין עד להתרגלות, לפעמים זה יכול לקחת זמן, בנחה כמובן שהמידה מראש מתא