הכנת מסלול ב-google map
-
אני מתכנן טיול באלפים הצרפתיים ומנסה להסתייע במפות גוגל כך שאראה את כל נקודות הטיול על המפה וכן כיצד להגיע ממקום למקום אם ארצה. שאלתי היא האם אפשר לראות את המסלול שהכנתי גם באפליקציית המפות של גוגל? עד עתה לא הצלחתי לראות זאת? אשמח לעזרה מאנשי הפורום.
יוסי
-
הכנת מסלול ב-google mapלמיטב ידעתי וניסיוני לא ניתן לראות באפליקציה. ניתן להכנס לגוגל מפס באמצעות הדפדפן ומשם לראות.
-
הכנת מסלול ב-google mapאם אתה רוצה לראות את גוגל מפה בקונפיגורציה הקודמת שלו ולתכנן מסלולים בדרך הישנה כל שעליך לעשות:
ללחוץ על ה"גלגל שיניים" לבחור באופציה "המקומות שלי" ואתה תגחע לגוגל מפה במתכונתו הישנה, שם תצצא את המפות שערכת בעבר וכאן תוכל לערוך מפות חדשות.
-
הכנת מסלול ב-google mapתוריד לנייד אפליקציה בשם
Google maps engine
מאפשרת לראות ולנווט למפות ישנות וחדשות.
-
הכנת מסלול ב-google mapהצעתה של שירלי נכונה כדי לראות על גבי הסמארטפון את מה שבנית במחשב.
אבל כדי לנווט במסלול נסיעה (כמו וייז, אבל בלי עומסי התנועה) אתה צריך להכנס לאפליקציה הרגילה של מפות גוגל ולהשתמש באופציית הניווט.
יש שלוש -
רגלית - להליכה בתוך ערים וכפרים,
תחבורה ציבורית - לקבלת הדרכה לגבי קווי רכבת/אוטובוס מנקודה לנקודה,
רכב פרטי - לנהיגה עם הוראות קוליות וכתובות.
הענין הוא שהמפות שתיכננת הן כלליות. נאמר תנועה מעיר לעיר. אבל אתה לא יכול לתכנן מראש את מסלול ההגעה, נאמר מהמלון לכנסיה שאתה רוצה לבקר, או למסעדה שהמליצו עליה במלון.
אתה צריך להכניס כל פעם את היעד שלך. את מקומך התוכנה יודעת לבד.
אני משתמש בכל האופציות הנ"ל כבר שנים וזה רק הולך ומשתכלל.
-
הכנת מסלול ב-google mapבטח שאפשר לנווט ישירות מהמפס אנג'ין.
בהנחה שמסומנים לך אתרים ספציפיים ולא ערים באופן כללי.
נניח שיש לי סמן עבור בית המלון, ברגע שלוחצים עליו מתקבל למטה ציור של מכונית ועליו כתוב navigate..
-
הכנת מסלול ב-google mapשירליץ, שאלה של מתחילים))) האם אפשר גם ליצור מפות באפליקציה google engine? או שצריך ליצור במחשב ואז האפליקציה משמשת לניווט?
-
הכנת מסלול ב-google mapתודה רבה לכל המשיבים ותודה מיוחדת לשירליץ ורוני שהיסבו את תשומת ליבי ל-ENGINE. אכן התקנתי אותו ואני יכול לטעון שם את המפות שלי. אני כרגע לומד את האפליקציה. שירליץ ... רק לא היבנתי מזה הפס אנג'ין ?
-
הכנת מסלול ב-google mapהמפס אנג'ין = maps engine
(עצלות שלי לעבור מקלדת בטלפון חחח)
-
הכנת מסלול ב-google mapמודה שלא ניסיתי עדיין, אני מכינה את המסלולים במחשב.
אנסה לבדוק בבית מהטבלט/טלפון.