ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    מסלול מזרח ארה"ב בחגים

    פורום צפון אמריקה
    2
    3
    1084
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • gal99
      gal99 נערך לאחרונה על ידי

      חברים צריך סיוע, צרף מסלול שאת חלקו הגדול העתקתי מספר שאלות:

      1. ישים בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר?

      2. על מה כדאי לוותר כדי לרווח את הימים ולהקטין את הנסיעות?

       

      יום 1 -  טיסה לניו יורק  New York

      27/09 יום 2 -  ניו יורק New York

      28/09 יום 3 -  נסיעה לבוסטון

       29/09 יום 4 נסיעה מבוסטון לפורטסמוס Portsmouth במדינת מיין Maine דרך מסצ'וסטס. טיול בעיר פורטסמוס ברחובות הציוריות של אי הארמון.

      30/09 יום 5 -  נסיעה לאורך החוף של מדינת מיין Maine עד נמל בר Bar Harbor טיול במרכז ההיסטורי של העיירה יורק, ביקור בקנבונקס עם בתי הקיץ והנמל הנחמד. נסיעה צפונה בכביש הראשי, עם נוף של חוף פראי, עצירה בעיירה פריפורט בה אפשר לאכול לובסטרים טעימים והגעה לעיירה נמל בר.

      01/09 יום 6 -  טיול בפארק אקדיה Acadia National Park נסיעה בדרך המעגלית, טיול רגלי ביער ושייט בקנו בפארק.

      02/09 יום 7 -  נסיעה מנמל בר Bar Harbor במדינת מיין Maine להרים הלבנים White Mountains במדינת ניו המפשייר New Hampshire בדרך מס' 2, בנוף יפה.

      03/09 יום 8 -  טיול בהרים הלבנים White Mountains נסיעה לאורך כביש מס' 3, מבט אל הר וואשינגטון, עליה עם רכבל לנקודת תצפית, לטייל באזור האגן.

      04/10 יום 9 -  טיול בהרים הלבנים White Mountains נסיעה בדרך נוף קאנקאמגוס.

      05/10 יום 10 -  נסיעה דרך מדינת וורמונט Vermont עם יערות, הרים, עיירות וכפרים נחמדים ומעבר במעבורת את אגם צ'מפלין לעיירת הנופש אוסבלה צ'אם במדינת ניו יורק.

      06/10 יום 11 -  טיול באוסבלה צ'אם Ausable Chasm ונסיעה עד לאלף האיים Thousand Islands. טיול ברגל בטבע בעיירה אוסבלה צ'אם, מעבר לקנדהונסיעה לאורך נהר סט לורנס St Lawrence.

      07/10 יום 12 - טיול באלף האיים Thousand Islands ונסיעה לטורונטו Toronto עצירה במרפסת התצפית בצד הקנדי, מעבר הגבול חזרה לארה"ב במפרץ אלכסנדר. שייט בין האיים מהעיירה קלאיטון בו רואים את הבתים המרשימים. נסיעה לטורונטו שבקנדה.

      08/10 יום 13 - טיול בטורונטו Toronto בעיר התחתית, עליה למגדל CN לתצפית על העיר, סיור ברחובות עם המבנים המרשימים. טיול על שפת אגם אונטריו, ביקור במרכזי המסחר והאומנות ובמרכז העיר עם בית העירייה הישן והחדש.

      09/10 יום 14 - נסיעה מטורונטו Toronto למפלי הניאגרה Niagara falls וטיול במפלים. ביקור בנקודת התצפית בצד הקנדי והאמריקאי, שייט בספינת "עלמת הערפל" עד לבסיס המפלים וסיור בערב עם המפלים המוארים.

      10/10 נסיעה לבופלו טיסה  לסנט לואיס. עד 14/10

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני נערך לאחרונה על ידי

        מסלול מזרח ארה"ב בחגים

        שלום

         

        לשאלה 1 התשובה יותר מישים!

         

        והנה הערה לשאלה 2

         

        30/9

        אני מניח שכביש ראשי הוא כביש 1 ,ולכן התחילו בשעה סבירה על מנת שתוכלו לעצור אחרי פריפורט(אגב מאכלי ים תוכלו למצוא גם בעיירות נוספות לאורך הכביד של חופי מיין)

        גם בקמדן הילס סטייט פארק ,ותצפית ממאונט בטי!!

         

        בגדול נראה שעשיתם הכנה רצינית ובנוסף מאמין שתהנו גם מצבעי שלכת שיוסיף להנאה

        בטיול.

        מוני

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • gal99
          gal99 נערך לאחרונה על ידי

          מסלול מזרח ארה"ב בחגים

          מוני תודה

          ערכתי שינוי קטן ואנחנו טסים ישירות לבוסטון (את ניו יורק העברתי לסוף הטיול)

          יש מלונות מומלצים לאורך המסלול במיוחד פוטסמוט ועד טורונטו ?

          היכן מומלץ שייט לוויתנים?

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          ×