ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תשלום באשראי בלונדון

פורום אירופה
    5
    9
    3846
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • barashd
      barashd נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני נוסע לשבוע ללונדון. כמה מזומן כדאי להביא? כדאי לשלם שם בכרטיס אשראי בינלאומי? או שההמרות יקרות? תודה, דן.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענת
        ענת נערך לאחרונה על ידי

תשלום באשראי בלונדון:Re
        בשנה שעברה בררתי בישראכרט והסבירו לי שפעם בשבוע ממירים את הקניה לדולרים ואז לשקלים.בד''כ שערי ההמרה הם לרעתנו וסופגים זאת בשתי המרות. לכן נראה לי שעדיף מזומנים, אבל ליתר ביטחון לקחת כמובן כרטיס בינלאומי. לגבי עלות ליום - תלוי מה אתה מתכנן.ממה שאני זוכרת
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

נוסף להפרשי השער, חברות האשראי גובות עמלה של 2.3% על עסקות בליש''ט (או כל מטבע אחר פרט לדולר אמריקני או יורו). אם תמשוך כסף מבנקט, זה יעלה לך 2.75 דולר + 0.33% מהסכום.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

בקיצור - תמשוך שקלים בארץ, תמיר אותם ב CHANGE בת''א - שם השער הטוב ביותר.... או שתקנה טרוולרס של אמריקאן אקפרסס (אפשר גם בסניפי דואר ראשיים) ותמיר אותם בסניף שלהם בלונדון (כמעט בטוח שיש להם - אבל שווה להרים טלפון למשרדים בת''א) ואז לא תשלם עמלה. השער
            • פגולוג
              פגולוג נערך לאחרונה על ידי

מהנסיון שלי בצרפת בהרבה מקומות לא קיבלו אמריקן אקספרס כך שצריך לקחת את זה בחשבון כשנוסעים עם כרטיסי אשראי בלבד
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

כשמשלמים בכרטיס אשראי משלמים לפי שער המחאות שהוא יותר טוב משער הבנקוטים שהוא המזומן של הבנק, אבל צריך לעשות את ההשואה של שער ההמחאות + האחוזים שמשלמים לאשראי ואז לראות מה יותר כדאי. נראה לי ש-1% הפרש זה לא כזה נורא, וגם אם כסף נאבד אין פיצוי וכרטיס אשראי
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

טיפים :Re
                  לאכול בזול: סנדוויצ`ים מחנויות BOOTS, MARKS AND SPENCER (הכי טעימים לפי דעתי) וטיפה יותר יקר PRET A MANGE ..לא להתפתות לקנות סנדויצ`ים מכל הדליקטסים הפלצנים כי במחיר הסנדוויץ` אפשר כבר לשבת איפשהו..יש לשתי החנויות גם MEAL DEAL של שתייה, סנדויץ וחטיף באיזה
                  • shaharmo
                    shaharmo נערך לאחרונה על ידי

מסכימה עם כל מילה! אנחנו מתייחסים להפרש העלות של שימוש בכרטיס אשראי כאל ''ביטוח''. כמו שמשלמים על ביטוח בריאות ומטען, בשימוש בכרטיס אשראי ההפרש הזניח בעלות הוא ביטוח לכסף (טוב נגד אבדן, גניבה ועוד ...). לתקופה ארוכה זה אולי פחות משתלם אבל לנסיעה קצרה, כ
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

טיפים :Re
                      שינו את הכללים וכבר לא צריך תמונה לכרטיס שבועי, אבל רק לאזורים 1-2, אם רוצים אזורים אחרים עדיין צריכים תמונה. ולידיעתכם ב-4 לינואר עולים המחירים של התחבורה הציבורית באנגליה.
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון