ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התרמיל הכי טוב

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    4
    1885
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני מחפש תרמיל לטיול של מספר חודשים לדרום אמריקה כולל מספר טרקים ממוצעים בקושיים. אין לי מגבלה של כסף ואני מחפש את התרמיל הכי טוב שיש. המלצות מישהו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

התרמיל הכי טוב:Re
        כלל ראשון בקניית תיק: התרמיל הכי טוב שיש הוא התרמיל שהכי נוח לך. תשכח ממותגים ושמות מפוצצים. מותג נותן לרוב עדות מהימנה לאיכות התיק אבל אם התיק לא נוח לך אל תקנה אותו. הרבה פעמים, במיוחד במקרים כמו שלך בהם כסף הוא לא מגבלה, אנשים מתעוורים משם המותג, מערכו
        איך לבחור תיק
        • ירון ה.
          ירון ה. נערך לאחרונה על ידי

אין דבר כזה........
          אין דבר כזה,תרמיל הכי טוב. יש הכי טוב למה שאתה מייעד,רוצה למצוא תרמיל שיהיה לך הכי טוב? גש לחנות,תמדוד תרמילים....ותמצא,עזוב אותך שמות ומותגים,אל תהיה נעול על משהו שמישהו פה ישבע לך שזה התרמיל הכי טוב בעולם,אם לא מדדת,אל תאמין. דגש אחד חשוב לחידוד קו
          • weinman
            weinman נערך לאחרונה על ידי

מדידת תרמיל ומשקל
            בהתייחס לנאמר בשירשור, לא חכם למדוד מדידות ראשוניות עם משקל כבד מידי או כזה שתלך אותו בפועל. במצב זה סביר להניח שהגוף יתעייף במהרה (גם אם לא תחוש זאת במודע) ופידבק שהגוף יתן יהיה לא נכון. יש להתחיל עם משקלים נמוכים לנפות ולעלות בהדרגה (ראה התייחסות בקישור
            http://www.lametayel.co.il/forums/forum_show.asp?r_id=267127&p=1&f_id=14&partner=

http://www.lametayel.co.il/forums/forum_show.asp?r_id=308116&p=1&f_id=14&key_id=&q=תיאום&t=&author=1&body=1&partner=
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון