ביטול טיסה
-
שלום חברים, אנחנו טסים באוגוסט,הזמנתי טיסות פנים לפני כ 5 חודשים לפי המלצות שקראתי בטיפים. הטיסות הם - בנקוק צאנג מאי. צאנג מאי פוקט ו פוקט בנקוק הטיסות הוזמנו בבנקוק אייר וטאי אייר. היום שנכנסתי לבדוק שהכל בסדר ראיתי שנכון להיום אם הייתי עושה את כל ההזמנות היה חיסכון של מעל 1000 ש"ח... יש לי אפשרות לבטל את הטיסות ולהזמין מחדש? תודה.
-
ביטול טיסההסיכוי הוא אפסי , בכל מקרה גם אם קיימת אפשרות כזו
הקנס שתשלם על כל ביטול או שינוי יעלה בהרבה מ-1000 ש"ח.
יש מצב שהמחירים ששילמת סבירים לאותה תקופה ובדיוק
בתקופה הזאת החברות יצאו במבצעים לזמן מוגבל מה שקורה
פעם או פעמיים בשנה.
השאלה אם לקנות טיסות פנים זמן רב מראש ולהבטיח מקום
ומחיר סביר או לחכות למבצעים בעניי תמיד תשאר פתוחה
וללא מענה חד משמעי.
-
ביטול טיסהאל תרגישו שרומיתם.
חברות התעופה יוצאות במבצעים לטיסות פנימיות בתאילנד מס' פעמים בשנה ולרוב לא ניתן לחזות מתי זה יקרה.
סעו ותהנו.
-
ביטול טיסההזמנת טיסות חודשים לפני תמיד הייתה האפשרות הפחות מועדפת עלי , אומנם מדי פעם אתה יכול לחסוך כמה שקלים אבל אין לדעת מה יהיה.
-
ביטול טיסהלא אשקר היו כמה דקות של כעס אבל הם עברו מהר מאוד, אני לא ייתן לזה להרוס טיול שאני עובד עליו כבר כמה חודשים.
זה השכר של לבנות טיול לבד בפעם הראשונה ועוד כזה ארוך ומורכב.
הספירה לאחור החלה.. רק צריך לסיים את המחנה קיץ בצופים ואז נהיה 100% מכוונים לטיול.
תודה.
-
ביטול טיסהקטן עלייך

-
ביטול טיסהתעשו חיים ותחזרו בשלום.
העיקר הבריאות.
-
הזמנת טיסות מראש--מיותר?הדיון הזה כל הזמן חוזר בפורום ותמיד כמעט כולם ממליצים להזמין מראש בטענה שהמחירים כולים לקראת הטיסה ולא יהיה מקום ועוד כאלו וכאלו דברים שקראת פה. אולי הסיבה להמלצות היא שרוב הממליצים הם סוכנים שמתמחים בדברים אלו ולהם משתלם יותר שנזמין מראש? רק מחשבה...לא מאשים אף אחד.. אני גם אכלתי את המלכודת והזמנתי טיסת פנים 3 חודשים מראש..עכשיו שבועיים לפני הטיסה המחירים הם בדיוק אותו דבר וגם מספר הטיסות.. למזלי הזמנתי רק טיסה אחת (מבנגקוק לקוסמוי) ועכשיו כשאני כבר סגור על כל המסלול יכולתי להזמין ביחד את שאר הטיסות ולחסוך כסף.. ההבדל להזמנת טיסה מקוסומי לבנקוק לעומת טיסה מקוסומוי לפוקט ואז לבנגקוק עלה לי עוד 2 100 שח לאדם..בדיחה והוספתי יעד נוסף! אם הייתי מזמין מראש לא היה לי מסלול עדיין ולא הייתי יכול להיות גמיש ולשנות את הסדר ואת הטיול.. בקשר למלונות אני כבר לא בטוח לגבי הזמנות מראש..אני הזמנתי לבגקוק ליומיים ראשונים, לקוסומי ל3 לילות ולפוקט לסוף אבל עם שאר המקומות נראה כבר שם. חשובה לי גם הגמישות ולא להיתקע במקום לא טוב רק כי הזמנתי מראש..על פי אתר זה או אחר
-
הזמנת טיסות מראש--מיותר?אני לא חושב שההמלצה לרכוש מראש את הטיסות פנים היא המלצה של סוכנים. לא ממש חושב שיש להם רווח מזה אם אתה רוכש את הטיסות דרך אתר האינטרנט של החברות. אני מסכים איתך שזה פוגע בגמישות של הטיול אבל בדרך כלל רוכשים את הטיסות האלו אחרי שהמסלול כבר התגבש וסגרת לינות כבר בבתי המלון במקומות שאתה רוצה להיות בהם. זה גם תלוי באיזה תקופה אתה מתכנן את הטיול שלך אם זה בתקופת השיא או בתקופה אחרת. טיסה ישירה מצאנג מאי לקוסמוי יש רק פעם אחת ביום ובתקופת השיא בהחלט יש חשש במיוחד אצל משפחות עם ילדים שלא יהיה מקום אז לגביהם לדעתי ההמלצה הזאת בהחלט תופסת. אני רכשתי חבילה של 3 טיסות כ5 חודשים מראש ואם הייתי רוכש שבוע קודם זה היה עולה לי כ-5000 באט פחות. ראיתי שהחבילה עלתה מיהרתי וקניתי כדי שלא יעלה עוד אבל מאז המחיר נשאר זהה. בקטע הזה אין כללים ומוסכמות. יכולים להיות מבצעים סמוך למועד הטיסות ואז זה יכול לעלות פחות. אני אתמודד עם זה ולא ארגיש שהפסדתי כי היום כשאני מטייל עם ילדים אני אוהב לסגור מראש על חשבון הספונטניות. כשטיילתי בתאילנד כרווק אז לא סגרתי כלום מראש התניידתי ברכבת ובאוטובוסים וסגרתי לינות מהיום למחר ונהניתי לא פחות אך היום כשיש לי חשיבות לאיכות מקום הלינה שבו אני מעוניין ,אז גם את מקומות הלינה סגרתי מראש ואני טס לתאילנד בדצמבר.
-
adi217adi217,
בנושא טיסות אין כל קשר לסוכנים ו/או ממליצים מן המניין. ההזמנות ממילא מבוצעות דרך אתרי האינטרנט של חברות התעופה.
לרוב, מחירי כרטיסי הטיסה בחברות ה - Low Cost עולים ככל שמתקרב מועד הטיסה. כמובן שגם היצע הכרטיסים מתדלדל, עובדה שמעמידה את זמינות הכרטיסים לטיסה המבוקשת בסכנה.
חברות תעופה רבות, במיוחד חברות Low Cost, מציעות מבצעים בהפתעה וללא התראה מוקדמת, אולם אני לא הייתי מסתמך על כך בבואי לתכנן טיול בעל מגבלת זמן.
לגבי הטיסות של בנגקוק אייר, במיוחד הקווים אל ומסאמוי - המחירים של טיסות אלו נשארים קבועים כמעט לאורך כל השנה. המשתנה הוא זמינותם.
לגבי מלונות - הזמנה מוקדמת מקנה מחיר טוב יותר מהזמנת Walk In ב - 99% מהמקרים. -
הזמנת טיסות פנים מראשכל אחד ומזלו.
זה נכון שעכשיו אין בעיה בטיסות, בכלל תיירים אין הרבה, אתמול נכנסתי בנמל התעופה סוברנפומי בסביבות 16:00 היה ממש ריק (אלו שעות שהרבה טיסות בינלאומיות מגיעות בד"כ) וגם כשיצאתי בתחילת השבוע מצ'יאנג מאי היה ריק.
אבל שנה שעברה בדיוק באותה תקופה נלחמנו על כרטיסים משולבי מעבורת בנוק איר בבדיקה שאז עשיתי טיסות של בנגקוק איר לקוסמוי לא היה מקום לכולנו על אותה טיסה באותם תאריכים או בשעות מוזרות.
בתאילנד כהגדרה אני בעד מינימום תכנון מראש מה שמגדיל את הגמישות (מקסימום נשארים עוד יום באותו מקום או מקצרים), אף פעם לא נשארתי בלי מלון/גסטהאוס וכמעט תמיד יש אופציה יבשתית/מעבורת ) אגב כדי למנוע את מחירי הWALK IN יש אפליקציות לסמארטפונים (אצלי של AGODA אבל בטוח יש של חברות נוספות) שמאתרות מלונות פנויים ברדיוס מסויים ממיקומכם ומציגות את השוואת המחירים .
אבל כפי שכבר רשמו כאן, משפחה שמגיעה לזמן קצוב של עד שלושה שבועות במיוחד בפעם ראשונה, תורידו את הקוף הזה מהכתף שלכם, תסגרו מסלול (תגלשו בפורומים, באתרים ואפילו עם סוכנים - תתקשרו לכמה ואז תהיה לכם גם השוואת מחירים) תזמינו בתי מלון, אפילו העברות (שמישהו ימתין לכם עם ואן בחניה ושלט מול היציאה (אז גם תדעו ש 5 נפשות עם 3 מזוודות, 2 צ'ימידאנים, 4 תיקי כתף, טיולון ועוד נכנסים בוודאות כי סגרתם מראש).
דווקא את טיולי היום לא הייתי סוגר מראש, כי לפעמים מישהו לא מרגיש טוב, צפוי ים סוער לשיט וכו'