סים בינלאומי לגלישה
-
יודעת שדסקסו את זה המון... אבל מרוב מידע טובעת.

מישהו יכול לסכם מהו הסים הבינלאומי המשתלם ביותר לגלישה ?
נהיה באנגליה ( קצת) , בנורבגיה (הרבה) וגם בים (הרבה מאד).
מחירי אינטרנט באוניה יקרים מאד.
מעוניינים בגלישה ללא הגבלה כמעט- כלומר 1G.... אחרת הנוער יסקול אותי , בעיקר בימי ים.
אנחנו לקוחות פלאפון אבל החבילה שלהם די יקרה ומוגבלת ב 100 MB ביום.
מאד מאד אודה לעזרה. התבלבלתי משפע החברות וההצעות...
איריס
-
סים בינלאומי לגלישההיי איריס
מצרפת לך שרשור מהפורום השכן בנושא
ומתוכו מבינה ש 012 מציעים 1GB גלישה לרשימה של מדינות ב139 ש"ח
טובה
-
סים בינלאומי לגלישהטובה תודה
ממה שהבנתי באתר של 012 התוכנית מוצעת ללקוחות החברה.
אנחנו לקוחות פלאפון . אפשר לקנות רק סים גלישה דרכם ?
איריס
-
סים בינלאומי לגלישהיש קליטה סלולרית (כולל 3G לגלישה) בים? מתארת לעצמי שיכול להיות פתרון, אבל אולי רק השיחות יעבדו ולא גלישה?
-
סים בינלאומי לגלישהלא יודעת. יכול להיות שלא. אם יהיה להם לזמני עגינה , גם טוב...
-
גלישה ביםטרם שטתי בספינות בינלאומיות (יש לי היסטוריה של הטבעת ספינות קלות, אבל זה קרה עד היום רק באגמים מקומיים).
מנסיון של אחרים, שהפליגו ב"קרוזים", אף חברת סלולר ישראלית לא מספקת שירותים בעת ההפלגה בלב ים.
צריך להיזהר עם זה מאד, כי העלות של שימוש בסלולרי, ועוד יותר מזה - בגלישה סלולרית, בלב ים, מפלצתית (יש לספינות קידומת בינלאומית משלהן. אין לי מושג אם זה אחיד, או שכל ספינה וההסדרים שלה).
לכן, גם אם רכשתם חבילת גלישה לחו"ל, הקפידו לנטרל את אופציית הגלישה הסלולרית בזמן השהות על הספינה בלב ים (אלא אם Money is no issue בשבילכם ...).
שמעתי על מקרה עגום של שימוש לא מבוקר של ילדים תמימים בגלישה כזו, שהסתכם בחיוב של עשרות אלפי ש"ח. לא נעים.
-
גלישה ביםתודה
נקודת העלויות ברורה לי . אבל מה קורה עם חבילה prepaid של סים בינלאומי לגלישה בלבד ? אמור לתפוס בזמן שאנחנו שוהים בנמלי היעד , לא ? אני מפספסת משהו ?
-
גלישה ביםנראה שביבשה הכי מומלץ זו החבילה של אורנג 1 G עולה 140 ש"ח
(גם אם לא נמצאים באורנג משתלם להצטרף חד פעמי)
בים הסיפור אחר לגמרי, תהיו תלויים בעלויות הגלישה שבספינה..