ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איי יון או שמא מאמאיה?

פורום אירופה
    3
    3
    801
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • עמיר.ב
      עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

שלום רב, עקב בעיות גב שתקפו אותי, והריון מתקדם שתקף את זוגתי שתחיה, החלטנו להמיר את טיול ההליכה העירוני שתכננו לברלין, בחופשת בטן גב.

המועד - אמצע/סוף יולי. כ-4 ימים.

החשודים המיידיים - איי יון. (היינו ברודוס, עוד לא היינו בכרתים וגם לא באיים הקטנים יותר) גם קפריסין זו אופציה.

אבל בעקבות וויז אייר ואחרי שקראתי את הפוסט של מיכאל חשבתי על רומניה - מאמאיה.

אז מה עדיף? לנסוע כזוג למאמאיה ושנה הבאה עם כל המשפחה לכרתים, או להיפך, כזוג לכרתים ועם כל המשפחה לרומניה?

ואיך הים השחור? לא מלא באצות? ולא קר מדי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • noa Xscotland
        noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

איי יון או שמא מאמאיה?

לא הייתי בים השחור אך ממה שאני מבינה מהמשפחה של בעלי, המים קרים. לעומת זאת כן הייתי בים האדריאטי בצד הקרואטי (היפה והנקי מזיהום, בניגוד לצד האיטלקי...) ואני ממליצה בחום. מים צלולים כמו באיים טרופיים, חמימים ונעימים וים כמו בריכה. וגם קרואטיה לא יותר מדי יקרה....

נעה

• R e e F
          R e e F נערך לאחרונה על ידי

איי יון או שמא מאמאיה?

היינו בסוף יוני והמים היו אמנם קרירים אבל בהחלט ציננו את החום, ביולי אוגוסט זה אף מתחמם יותר. ולא הים לא מלא באצות, אמנם לא הזכיר לי את הטורקיז של המלדיביים או הקאריביים, אבל לא היה מלא אצות.

באיי יוון לא נפשתי, ביקור באתונה לא נחשב ולכן אין לי איך להשוות, אבל החופים של ממאיה מצאו חן בעיננו מאוד, הבנו את האווירה, את האנשים ואת הל בעצם.

המחירים זולים מאוד.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון