ניילון מפה
-
אני בשלבי קריעת המפה לגזרים בנסיון לחלק אותה לחלקים שווים בכדי לניילן ולחבר אותה מחדש במידה והעסק מתפקשש, האם יש מישהו שעושה את הדבר הזה בצורה מקצועית? בתודה מראש -
ניילון מפה:Reאני לא עושה את זה בצורה מקצועית אבל אני לא זוכר שצריך לקרוע אותה כדי לניילן???????? איך אתה מניילן אותה? עם ניילון דביק? אם מסקינטייפ? קיצר לקרוע אותה זה לא פיתרון טוב.....:( -
ניילון מפה:Reזו היתה מטאפורה.. חילקתי אותה לחלקים שווים, השלב הבא הוא לחתוך את החלקים, לניילן אותם במכונת למינציה ואז לחבר את החלקים בעזרת מסקינטייפ שקוף וחזק. זו שיטה די ידועה בצבא, ככה לפחות עושים את זה ביחידה שלי. הבעיה היא לחתוך את המפה לחלקים שווים בדיוק כדי שכ -
ניילון מפה:Reאני מכיר שיטות קצת אחרות. אני יודע שחבר שלי עושה את כל הניילון באמצעות רצועות על רצועות של מסקינטיפ וזה יוצא לו לא רע בכלל. לפי דעתי כשאתה חותך את המפה גם נעלם לך איזשהוא חלק בחיתוך עצמו וגם קשה מאד לדייק בחיבור... אבל את זה אני מבין שגילית. אני יוד -
לישון על המפהבכדי להיפטר מהקפלים אני נוהג לפרוס את המפה מתחת למיזרן ולישון עליה כמה לילות (לפחות כך היתי עושה כשהייתי מניילן מפות). מעולם לא ניילנתי בעזרת מכונת למינציה (יוצא קצת קשיח לא?). -
ניילון מפההנקודה היא שמפות מתעדכנות בתדירות גבוהה כך שהשקעה גבוהה במפה, הן בניילון עצמאי והן ברכישה של כזו יהיה לעיתים מיותר כי לאחר כמה שנים בודדות גם כך יהיה רצוי להחליפה בחדשה. האופציה של גזירת המפה לא מוכרת לי לפחות ואני לא מבין מה הייתרון והתועלת בכך ביחוד -
ניילון מפה:Reאני עם שאר חברי הפורום בדעה כי לגזור ולחבר זה פשוט לא יעיל !!! גם האדם הכי מקצועי יאבד חלק מהנתונים במפה , ובטח שבמידה ועושים זאת לבד הסיכוי שהחיבור יעשה בצורה מושלמת שואף לאפס . אני משתמש בשתי שיטות ניילון : 1) מותח מסקנטייפ שקוף (באיכות גבוהה) לכ -
ניילון מפה:Reבעיית השתנות המפות המהירה בשנים האחרונות היא בעיה אחרת. אני מטייל עם מפות פלסטיק (''נייר עמיד בקריעה'')- לא מומלץ בפני עצמו, אבל גם ההשקעה לא שוו מפני שהמפות שלנו רק בנות שלש שנים וכבר לא מעודקנות. לשם השוואה- עד לפני חמש שנים הייתי מטייל עם מפות נייר מנו -
תגובה לזיוהפתרון לרכוש את המפות במרכז למיפוי בת''א, אם ע''י הגעה פיזית לשם או באמצעות האינטרנט. אצלהם ניתן תמיד לברר מהי המפה הכי מעודכנת וחשוב מזה, מתי יצא העדכון הבא. -
תגובה ל-Tomerהרעיון עם נילון למסמכים בגודל A4 הינו טוב, כך אני נוהג. נודע לי לאחרונה כי בכוונת אחד היצרנים לצאת אם תיק למפה להולכי רגל. -
עדכון מפותהדבר שמשגע אותי הוא המהירות שבה המפה שלי התיישנה. נכון שכל הזמן משפרים את השבילים הקיימים, וזה טוב. גם שבילים חדשים זה טוב (בגבולות מסוימים).אבל מפה שמתיישנת בתוך שלש שנים עלולה להיות מסוכנת, בעיקר כשלא מפרסמים עדכונים. זו הסיבה שמעולם לא קניתי ערכה של כל -
עדכוניםקניתי מפה, חתכתי אותה עם סכין יפני וניילנתי חלק חלק בנפרד. לאחר שהסתיים הניילון גיליתי שלא כל החלקים באותו הגודל.. בכל זאת החלטתי לסיים את העבודה ובסופו של דבר קיבלתי את המפה כמו שרציתי אבל עם קצת רווחים לא שווים בין חלק לחלק. לא משהו שאי אפשר להסתדר אית -
רק משהו ששכחתיהניילון בעצם למינציה, במכונת חום. מבחינת איכות זה מספר אחד -
עדכון מפות:Reאני חייב להסכים איתך. קצב השינויים במפות הוא מסחרר יש מפות כמו מפה מס` 9 פרוזדור ירושלים שעקב פיתוח ובניה מאסיבית למשל באיזור בית שמש אין ברירה וחייבים לחדש. אבל אני לא טועה רק בעדכון האחרון של מפה 2 ''גליל עליון'' סומנו כ 15 שבילים חדשים. חלקם הקטן בע -
הנה כתובת נוספת. המקור -
האם ניתן לקבל את הכתובת ? -
האם ניתן לקבל את הכתובת ?:Reהמקום נקרא ישרגארף והוא נמצא ביגאל אלון 157 הם לקחו לי 45 שקלים ללימנציה כולל קיפול של המפה. ראיתי בלינק שנתת שהבחור לקח לו 17 שח עבור זה.. נראה מה יצא ביום ראשון כשאקבל את המפה.. המפה שאני עשיתי לה למינציה לבד - חתכתי לחלקים וחיברתי - יצאה טובה בס -
מה הטעם?מה הטעם לקנות מפה, שאפילו אם תקנה אותה פגומה ומיושנת ולא מנוילנת תעלה באיזור ה-30 ש''ח, להתרוצץ ולניילן אותה בעוד 45 ש''ח (אלא אם כן החנות של הלמינציה ושל המפות מתחת לבית שלך) יוצא כבר יותר משתלם לקנות מפה מנויילנת ב-82 ש''ח... -
לצערי לא ניתן לחזור לאשכולהספציפי, הידיעה חוברה ע''י מאיר שפירא (כרתים) דוד ניסן לינלקולן 12 בחצר, המחיר 17 ש''ח לציפוי מפה בגודל 1 מטר על 40 ס''מ. (נדמה לי כי המרכז למיפוי נמצא אף הוא בלינקולן. -
נסיון נוסף