טיול פרטי בצפון תאילנד
-
טוב קיבלתי הצעה נוספת לטיו פרטי בצפון תאילנד לזוג, ההתחלה היא מאצנג ראי לכיוון פאי וסיום בצאנג מאי. מה דעתכם?
~~04 Oct. After Breakfast pick up at 09:00 am. C/OUT visit Golden Triangle where Thai - Burma - Laos country are , enjoy the BOAT TRIP on Mae Khong River , Monkey temple , Hill Tribes Long Neck , Big Ears , Akha and drive to Fang District , C/In at Tangerine ville for 1 room with Breakfast.
~~05 Oct After Breakfast , C/Out Take about 2 1/2 hours drive to Mae Taeng Elephants Camp , enjoy the Elephants Show & painting , 50 minutes ride , Ox-Cart ride , Buffet Lunch , Bamboo rafting drive to PAI , PAI HOT SPRING , C/In at The Quarter Pai with Breakfast.
~~06 Oct After Breakfast , pick up and do a trip in PAI , visit LOD CAVE , view point , Mor paeng water fall , Chinese village , Lunch , enjoy to test tea product , enjoy the hot mineral bath and drive back to hotel in Pai , Free time.
~~07 Oct Pick up at 09:00 am. visit View point , Pai Can yon , Lunch , Mhok Fha water fall , Orchid farm and drive to Chiang Mai hotel ( you reservation )
המחיר 1040 דולר לזוג וכולל ארוחות צהריים ובוקר ו4 ימים במלון וכל שאר ההוצאות כרגיל, לא כולל ארוחות ערב.
שאלה החוות פילים הזו שמציינים פה האם זו חווה לדעתכם שמכים בה פילים? והאם לדעתם ניתן נגיד לבטל את החוות פילים ולקחת משהו אחר במקום? (רעיונות יתקבלו בברכה). אבל כמובן אשמח קודם לדעת האם המסלול טוב והמחיר סבבה?
-
אפשר לשאול שאלה?קראת את התגובה שלי למסלול הקודם ששאלת?
-
אפשר לשאול שאלה?אם קראת, אז תני סימן שנדע מה הכיוון ומה ההתלבטות. (וכמוב כדי, שמי שענה לך ידע שלא טרח לשווא).
דיברת שם על רכב שכור - ירדתם מזה?
אני המלצתי, כדי לנסות להוזיל עליות, על טיולים יומיים - זו לא אופציה?
בכל מקרה, המסלול הזה כמעט העתק של הקודם (חוץ מהמקדש הלבן ביום הראשון ודוי סוטפ ביום האחרון) ועלותו דומה (פחות 500 ש"ח).כנראה שזה פחות או יותר עלות טיול פרטי וכמובן אפשר להוסיף / להוריד אטרקציה.
טיוליי יום יעלו לכם הרבה פחות(אני מעריך מחצית מזה)
ודבר אחרון, שימי לב, לדעתי הוא מדבר בהצעה על מלון ל 3 לילות
-
טיול פרטי בצפון תאילנדלשאלותייך:
enjoy the Elephants Show-כן זה תיאור ל"פארק פילים" שבו יש התעללות בפילים
מופע פילים זה התעללות. איך את חושבת פיל למד לצייר ולשחק כדורגל ? עינו אותו טוב טוב לפני, יש פארקים באזור הצפון שהם בדיוק ההפך והם בקטע של שימור פיליםאבל זה לדעתי פעיליות מובנות של יום שלם , לא נראה לי שזה משהו שיכול להשתלב במסלול כזה שבו עוברים מנקודה לנקודה
Orchid farm-זה חארטה לתיירים כמו רבות אחרות בכל תאילנד, עוצרים באיזה חווה עם עוד מליון אוטובוסים ואנשים....רואים כמה סחלבים ותיק תק מזרזרים אותך להגיע לחלק החשוב במקום שזה חנות המזכרות במקום:-)
ולדעתי ביום השני אם מצויין שיש לכם 2.5 שעות נסיעה בבוקר ואחרי צריך לנסוע לפאי בסביבות העוד שלוש שעות (מהאזור של הפילים) אז יש לכם ביום כזה 5 שעות נסיעהכנראה שיש סיבה למה לא מציינים לכם זמני נסיעות.....
המסלול בגדול בסדר תיירותי ורגיל.,
,אבל להתפרש גם על צ'אנג ראי וגם על פאי בארבעה ימים זה אומר המון המון נסיעות....
-
טיול פרטי בצפון תאילנדקראתי את התגובות הקודמות, בעלי לא רוצה לקחת רכב כי הוא רוצה לנוח בתאילנד:( למרות שעשינו את זה בכל אירופה וזה הכי כיף שיש... המסלול הקודם היה יקר יותר ב500 שח, ולכן חשבתי שזה יצא יותר משתלם אך אני מבינה שלא כל כך=\.
עכשיו שאלה לגבי הטיולים היומיים, יש גם טיולים יומיים כאלו לפאי? אני הבנתי שלפאי צריך לפחות 4 ימים אבל מאוד היינו רוצים גם לבקר בפאי וגם במשלוש הזזהב ובמקדש הלבן, בעלי חובב טבע ומעיינות חמים ואני חובבת הכל:] אני יודעת שבזמן שלנו זה קצת בעייתי אבל אני לא יודעת איך אפשר לוותר לא על פאי ולא משולש הזהב... מזכירה יש לנו בין 5-6 ימים עדיין לא סגור ויום אחד אנחנו רוצים לעשות אומגות בנפרד. חשבנו אולי שטיול שמתחיל מצאנג ראי יכול לחסוך לנו ואז נוכל להפסיק את פאי... זה יוצא תחלס לפי מה שאני מבינה פה יום אחד באיזור הצפוני ועוד 3 ימים באיזור פאי. אז לדעתכם זה מסלול לא טוב?
-
טיול פרטי בצפון תאילנדבעיני זה מסלול דחוס מדי,מציע לך לוותר על צאנג ראי הפעם(אלה אם כן תכלו להוסיף כמה ימים)
-
טיול פרטי בצפון תאילנדיש טיולי יום שיוצאים מציאנג ראי למקומות שתיארת ביום הראשון למסלול.
יש טיולי יום שיוצאים מפאי למקומות שתיארת ביום השלישי והרביעי לטיול.
הביעה היא במעברים שצריך לתכנן אותם כך שלא יגזול יום (במקום טיול)
-
טיול פרטי בצפון תאילנדאז אולי כדאי לי לקחת טיול יום ביום הראשון לאיזור משלוש הזהב ואז לקחת טיול פרטי לעוד 3 ימים לאיזור פאי? מה דעתכם?
-
טיול פרטי בצפון תאילנדבמידה ויש לכם טיסה לצ׳אנג ראי, תסגרו שם עם נהג מונית שיטייל אתכם יומיים כולל הסעה לצ׳אנג מאי וביומיים הנותרים תטיילו באיזור צ׳אנג מאי, קיימים טיולים מאורגנים של יום עד 12 איש או שתצאו לטיול פרטי של יומיים עם לינה בצ׳אנג מאי.
במידה ואין לכם טיסה לצ׳אנג ראי, אז כמו שאריק (nat34 ) הציע שתוותרו על צ׳אנג ראי ותלכו לפאי.
-
טיול פרטי בצפון תאילנדעדיין לא סגרנו טיסות אנחנו עדיין מתלבטים חחחח